mode

Fantastisk grön klänning: skapa en perfekt bild

Amazing green dress: create a perfect imageKlä gröna färgen anses vara universella, eftersom den är lämplig för nästan alla tjejer. Sådan klädsel kommer att vara lämpliga för en promenad, fest, affärsmöten och romantiska dag. Grön nyans blandar bra med de flesta färger, så oftast problem med val av tillbehör eller skor där. Om tvekan fortfarande finns, är det nödvändigt att komma ihåg den naturliga kombination av färger som finns i naturen.

Hur ska man välja? Vem bryr sig klänning?

Den största fördelen med denna klänningen är att den är perfekt för de flesta tjejer, oavsett form, skuggan av hår, hud och ögon. Trots sådana egenskaper utseende nödvändigt att tänka på för att välja det bästa alternativet.
Amazing green dress: create a perfect image

Dam som vill se mer slank, grön nyans perfekt för dig. Det är bättre att stoppa valet på malakit eller grön färg. Flickor med kurviga kan ha råd med satin klänning som visuellt sträcker sig silhuetten och betonar midjan. Kvinnor som vill lägga till en figur i en liten volym, bör du vara uppmärksam på outfits är ljus och grågrön nyans. Dessa klänningar gör att det ser mer feminina. Om du vill ha något festligt och ljusa, du kan välja tyg skugga av neon lime eller en mättad smaragd. Mest otur red-haired flickor med gröna ögon. De kan välja någon grön nyans. Man bör komma ihåg att våtmarken dystra nyanser bör inte missbrukas, eftersom de ger bilden av överdriven drama. Blont hår med ljusa ögon, passa våren grön ton. Lime och ljus grön klänning kommer ge bilden av lätthet och luftighet. Ser bra ut celadon. Kläder av grön färg på brunett hår kan jämföras med att ett uttag för en diamant. Flickor med mörka ögon och hud passar den rika och gräsbevuxen emerald toner. Ägarna av brunt hår, guld skimrande, är föredrar en varmare gul-gröna nyanser.

Du måste komma ihåg att en tråkig gråaktig färg och mycket få människor gå. Om fair-haired vitt skal flicka bära denna outfit, hennes hud kommer att se ohälsosamt. Anses vara att vinna den mest ljuvliga varma havet och svala toner.

Om vid val av gröna klänningar är osäker, bör du köpa ett litet tillbehör som skugga. Det kan vara en hals näsduk, en koppling eller skor. I processen av att bära någon tjej kommer att förstå om hon är denna färg.

Vad man ska sätta på sig en grön klänning?

Amazing green dress: create a perfect imageGrön klänning att bära med en jacka, kofta eller Bolero. När man väljer kläder, du behöver för att uppmärksamma huruvida stilar och nyanser. Så bra ut är en kombination av grönt ljus rosa, djupt röd, lila, grå och gul.

[not], inte att förväxlas med den kombinationen, måste du bestämma vilken gamma (varm eller kall) är bäst lämpade att möta.[/note]

Fördelen med gröna klänningar är att det kan slå i olika stilar. Så, modiga damer kombinera detta stycke med parkay, ponchos, militära stövlar, ursprungliga bredbrättad hattar.

Att inte se löjligt ut i denna outfit, bör du bära svarta tights med mörkgrön klänning och Naken – med ljus och gul-grön.

Hur man väljer skor?

Flickor som bär gröna klänningar, de ser lätt och bräcklig. På detta sätt ingenting är trasigt, är mig för att gå till valet av skor. Det måste vara bekvämt, annars gång kommer att bli tung att ingen färger.
Amazing green dress: create a perfect imageKvällen outfit bör vara att bära högklackade skor eller chunky heels. I vissa fall är mer lämpligt för höga sandaler i grekisk stil. Beach dress lätt kan bäras med flip-flops, sneakers och sandaler slående klyftor. I kallt väder, klänning grön bäst stövlar eller Stövlar med klack. Damer som älskar att hålla i trenden, skickligt kombinera med klänningar sneakers, som är wedge sneakers.

En viktig punkt är valet av färg skor. Kom ihåg: coola färger kombineras med cool och varm med varm.

Klassiska och vinnande alternativ:

    Vita skor är en mångsidig färg för att gå med varje nyans av grönt och göra bilden mer eleganta, svarta skor – ett klassiskt alternativ som kommer att vara lämpliga överallt; beige skor – en naturlig kombination som kan göra benen visuellt längre, bruna skor och denna kombination passar perfekt in i verksamheten klädsel; ett guld eller silver skor – skor och grön klänning kan göra en Drottning av någon part; gröna alternativet – nyanser bör match, det bör komplettera bilden av ljusa tillbehör.

Modiga flickor kan bära en grön klänning med röda, blå, gula och röda skor.

Vilka tillbehör kommer att passa?

Valet av tillbehör beror på vilken typ av klänning och färgen. Sådana kläder kan du plocka upp nästan all dekoration. Det kan vara guld eller pärlor, om du planerar att besöka festliga evenemang. Spets klänning, ser bra fint guld eller silver örhängen och armband. Kläderna får inte vara överbelastad med en massiv smycken. Men från den ljusa smycken och smycken med leopardmönster inte bör missas.
Amazing green dress: create a perfect imageBälte, scarf, handväska och andra tillbehör kan vara i dessa färger:

    Grön – gör bilden sofistikerad och komplett, bör välja mörkare eller ljusare ton, brun och grå – mångsidigt alternativ; röd lyser, men endast lämplig för fet flickor; svart betonar återhållsamhet och god smak, mörk blå, lila och orange – passar ursprungliga kreativa typer, silver och guld – en win-win.

Om tillbehör har problem kan du försöka med någon av de populära alternativen:

    Ljus grön eller gul-grön klänning, ett tunt bälte svart liten handväska en ton pumpar, små silver eller guld smycken, rik grön klänning, mörk grön koppling, guld-ton bezel, hänge med sten nyans av grönt.

Naturligtvis är ovanstående alternativ njuta av. Därför, när svårigheter med valet, kanske du föredrar mångsidig svart bälte och väska. Bilden kan göras mer elegant genom att välja lackskor och koppling, som är dekorerad med strass.

Den gröna klänningen bör finnas i varje kvinnas garderob. Att en sådan sak betonar fördelen värdighet utseende, är ett ansvarsfullt förhållningssätt till val av skor och accessoarer.

Tema av Anders Norén