mode

Hur att välja skor och vara höjden av stil |

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Bär högklackade skor, hon känns alltid chic i denna känsla ligger hemligheten av höga klackar och höga plattformar som fair sex finns överallt. Idag är det val i högklackat.

Höga klackar: hur man gör valet att vara på toppen

How to choose shoes and be the height of style |

För att inte förlora den status av en modern och modern flicka att välja skor, är det viktigt att tänka på flera punkter.

Klassiska pumpar är lämpliga för möten, arbete

Vill du uppdatera din garderob, prova sedan att svara på frågan: ”Vart är du på väg att ståta med ett par nya skor?” Om det är ett affärsmöte eller jobb, inte köpa orsakar stilar flashiga färger eller svindlande hög häl – i slutet av arbetsdagen från fötter, ”ingenting kommer att förbli” en mycket ljusa utseende talar för lättsinne och viljan att sticka ut.

Den optimala lösningen är en klassisk pumps svart, mjölk, Nude, eller choklad brunt på ett medium som i häl gjord av läder. Ser ädel och kommer att passa varje flicka. Som för färg, är det nödvändigt att märka att svart färg är inte alltid tråkigt.

How to choose shoes and be the height of style |

Materialet är bättre att välja en kvalitet, som bär en billig varumärke kommer att göra sig kände en obehaglig lukt efter några dagar och lämna en sådan modell som ett par skor på kontoret är helt enkelt omöjligt – kollegor beräknade ”pest” och förlöjligande, och en debatt som inte kan undvikas.

Glöm inte om frekvensen av ”exploatering”, den spelar också en stor roll när man väljer skor.

Skor för en speciell händelse

För sekulära högtider och festliga tillfällen skor behöver för att vara högklackade skor, men om du planerar för det mesta att sitta och äta middag, du behöver köpa en super bekväm modell med en förlust av skönhet. Stud med en slående design, en koppling och ljusa läppstift kommer att skapa en minnesvärd bild, även för den klassiska klänningar, kommer du att känna dig säker.

How to choose shoes and be the height of style |

Kil och plattform

Modell på en hög plattform med en hög klack är att föredra av många flickor, och de bör lägga till sin samling av bekväma och moderiktiga skor, de är alltid vackra bilder, men återhållsamhet i färg är ibland inte ont.

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

How to choose shoes and be the height of style |

Trendig modell av skor

Mode kommer och går, förändras med rasande fart och att hänga med henne vändningar med varje säsong och svårare, även de mest ökända fashionistas.

How to choose shoes and be the height of style |

Naturligtvis, jag vill bära endast de modeller som nu ”på toppen av en våg”, men om en flicka tyvärr inser att nästa år kommer hon att se ut i dessa skor, åtminstone ironiskt, det är bättre att göra ett val till förmån för den klassiska versionen, som kommer att vara i trenden av årstid och tid på året. Tja, om din garderob kan lätt anpassa sig till den kommande säsongen och upprörd en romantisk situation. Följ bara din fantasi och intuition.

How to choose shoes and be the height of style |

Håller med om att Moderiktiga skor med höga klackar kan vara inte bara från den samling av ”Louboutin”, och skillnaden i pris och tillbehör att köpa.

6 tips för att välja skor och kombinationen med kläder

    • 1. Den mest farliga experiment är

Klackhöjd och kjol längd klänningar. Om du är kort, längden på dessa produkter under knäet och ovanför ankeln med platta skor — ”brott”. MIDI-kjol är din guide till världen av höga klackar. 2. Om skor med öppen näsa eller häl —

Nylon tights är oacceptabelt.

How to choose shoes and be the height of style |

    • 3. Klä trevlig och bekväm. En Sko som är helt klart inte rätt storlek, för tajt, pinnar upp, och häl och tår falla ut… även om det är den modell av säsongen – dessa uppoffringar är inte värt det. 4. Att välja ljusa skor (guld,

Sexiga silver eller rött) på hälen, försök att inte overthink outfit. Kommer att fokusera på den visuella kombination av kläder och skor — material, färg och inredning. Då kommer du att kunna skapa trendiga och ädelt utseende. 5. Arbete på kontor, mötes -, fest, första dagen och mottagningar kräver att ”ligga på topp”. Kvällen klänningar med sneakers och balett lägenheter inte så att jag inte ser, inte bryter mot klädkoden av de besökta evenemang.

How to choose shoes and be the height of style |

    6. I slutet, komplettera råd från Evelina Khromchenko. Hon är övertygad om att skorna bör fortsätta färg på byxor. Denna enkla teknik förlänger benet.

Tema av Anders Norén