skönhet

Hur bli av med finnar i ansiktet

How to get rid of pimples on the face

Naturligtvis, som alla flickorna drömmer om en perfekt rengjord hud. Men som orsakas av dålig kost, miljöpåverkan finnar förstöra inte bara utseende utan också humör. Så frågan är, hur bli av med akne i ansiktet, inte förlorar relevans över tid.

Innan besvara denna fråga, låt oss förstå vad som agerande är oacceptabelt, om du har utslag:

I alla fall är det omöjligt att ta en varm dusch eller tvätta med varmt vatten. Det är förbjudet att röra händerna för ansiktet. Under alla omständigheter inte klämma finnar. Inte göra peeling. Använd inte peeling. I alla fall inte sticka finnar med nålar, pins och några föremål.

Underlåtenhet att följa dessa regler kommer att få konsekvenser inte den mest behaglig för huden i ansiktet och ditt utseende. Trots allt, om du kommer att bli smittad, då den lokala problem finne kan sprida sig till stora delar av kroppen förvandlas till en katastrof.

How to get rid of pimples on the face

Varför poppar en finne?

Orsakerna till finnar utslag kan vara mycket olika. Den vanligaste orsaken till sådana sjukdomar som Acne är en ökad produktion av könshormoner. Vanligtvis sker detta under puberteten och flickor och pojkar. Under tonåren talgkörtlar aktivitet ökar avsevärt, vilket leder till tilltäppning av porer. Följaktligen finns det stora röda finnar. Också till uppkomsten av finnar i ansiktet kan resultera i en överdriven användning av söt, fet eller kryddstark mat, samt förhöjda halter av koffein i blodet eller alkohol. Uppkomsten av finnar i ansiktet kan orsaka en rad rent individuella orsaker, från stress till frekvent vistelse i direkt solljus.

How to get rid of pimples on the face

Är det möjligt att bli av med akne?

Naturligtvis, Ja! Men det är mycket viktigt att förstå att akne är en mycket mödosam process. Det enklaste sättet är att gå till en specialiserad skönhetssalong där du kommer att hjälpa yrkesverksamma. Om du väljer att använda tjänsterna hos en kosmetolog, din akne kommer att försvinna efter rengöring av ansiktet, optioner, av vilka en stor del. Men tyvärr, är en resa till skönhetssalongen kan vara ganska dyra. För att eliminera Finnar, du behöver inte gå till skönhetssalongen och betala en nätt summa, eftersom det kan göras från bekvämligheten i ett hem. Låt oss titta på alternativ för hur bli av med acne hemma.

För att bli av med akne i ansiktet, de måste vara torr. Regelbundet torka ansiktet med en bomullstuss indränkt i en lösning av 1 — eller 2-procent salicylsyra. Vi vet alla att ”slicica” är ett bra antibakteriellt. Men hon har en underbar uttorkande effekt som gör salicylsyra en oumbärlig medhjälpare i kampen mot acne.

Salicylsyra kan ersättas av en tinktur av johannesört i förhållandet 1:5.

En annan ursprungliga, men budgeten sättet att bekämpa akne morgon acetylsalicylsyra face mask. Krossa 10 tabletter med acetylsalicylsyra till pulver och tillsätt 1 tsk av närande kräm. Sedan den resulterande massan applicera på ansiktet i 10 minuter.

Hur bli av med akne i ansiktet snabbt?

Svaret är mycket enkelt. I vilket apotek som helst och du kommer att hitta ett brett sortiment av kosmetisk lera (rosa, blå, grön, vit och många andra alternativ). Lera främjar torkning av finnar och sedan drar ut orenheter, och därigenom förhindra uppkomsten av nya skador. Ett par gånger i veckan göra en lermask, för att göra detta, lös till en krämig konsistens kosmetisk lera med varmt vatten. Applicera på ansikte noggrant för att undvika den känsliga huden runt ögonen. 15 minuter efter att masken torkar, tvätta med varmt vatten.

Har du någonsin hört av kosmetika företag från Sydkorea?

I Sydkorea, tillverkare av kosmetiska produkter till vård för problem hud har gjort ett otroligt genombrott i kampen mot acne och efter akne. Den koreanska systemet av vård för huden är i grunden skiljer sig från den Europeiska, men som det visat sig, det är mycket mer effektivt. Produktion av kosmetika i Sydkorea är hårt reglerad av staten. Alltså, konsumenterna kan vara helt säker på att efter att använda den ena eller den andra element i vården eller kosmetika kommer inte att ha negativa konsekvenser.

How to get rid of pimples on the face

Hur att bli av med finnar på ansiktet i den koreanska metod? Ett mycket viktigt steg i kampen mot akne — rensning. För Koreanerna, rengöring av huden i ansiktet är en mycket viktig multi-level daglig ritual. Så rening ”i koreanska” innehåller följande artiklar:

Borttagning av makeup. Här visas kosmetiska, är det namn som hydrofil olja. Oljan appliceras på torr hud, då ansiktet masseras i en cirkulär rörelse. Detta leder till att makeup löses upp och kommer upp till ytan från även de djupaste porer, vilket minskar risken för akne. Använd en ansiktstvätt. För att bli av med finnar, använd ansikts-skum med tea tree olja eller aloe Vera. Bästa skum speciella mesh. Detta kommer att minska förbrukningen av kosmetiska produkter och göra mikro-massage som genereras av luftbubblor. Två gånger i veckan kan du använda scrub för att ytterligare djuprengöring av porerna och tar bort döda hudceller. Den sista etappen av rengöring — toning. För en mer effektiv kamp mot acne använda en speciell tonic. Till exempel, helt klara denna uppgift tonika från den koreanska tillverkaren Holika Holika.

Hur bli av med acne under natten?

Naturligtvis, för att använda denna uppfinning, och som en mask natten. Det här verktyget är mycket effektivt och inte tidskrävande, så ofta är det en natt mask kallas för ”mask för lat Prinsessa”. För att snabbt och effektivt bli av med akne i ansiktet, du kan använda den så kallade ”koreansk öga” för fet hud — Baviphat Apple AC-Terapi. Denna mask bör användas för en halvtimme före sänggåendet. Användning av natten masker sker i 2 steg:

Masken appliceras på ren hud 30 minuter före sänggåendet. I morgon resterna av mask tvätta bort det med kallt vatten.

How to get rid of pimples on the face

Lagen om snålhet stora röda finnar visas på ansikte inför en mycket viktig händelse eller en dag, och varje dag, tiotals, hundratals, tusentals tjejer frågar: ”Hur du snabbt bli av med finne på en dag?” Här kommer till hjälp av magi fläckar från acne från tillverkaren Kocostar. Dessa osynliga hjälpare måste leva i kosmetolog varje fair sex. I paketet 36 av runda fläckar, som, för att vara säker, tillräckligt med tid. Patchar appliceras på problem området, och med hjälp av spik sax, kommer du att spendera mer patchar mer effektivt. Nästa dag, finne kommer antingen att försvinna helt och hållet, eller kommer att vara knappt märkbar, och det är lätt att täcka upp med puder eller Foundation.

En annan överraskande effektivt sätt att bli av med akne i 1 dag, kommer den att använda i punkt verktyg från brister ACENCE TEA TREE TOCK FEL PLATS. Tillverkaren är en sydkoreansk kosmetiska företag, Mizon som används i processen för att skapa denna pinne Tea tree-extrakt, känd för sina antibakteriella egenskaper. Produkten skall appliceras direkt på inflammation, pre-rensa huden. Pinnen används bäst före sänggående eller på morgonen innan du applicerar makeup för att förhindra kontakt med inflammation av smuts (kosmetika, damm, smuts, etc.).

How to get rid of pimples on the face

Särskilt svår uppgift i processen för att bli av med acne — ta bort finnar på pannan. Så låt oss säga ett par ord om hur bli av med acne på pannan. För att snabba upp processen för att få bli av med akne, varje dag använder trasa masker. I kampen mot finnar kommer att hjälpa dig att inpackning med grönt te, aloe vera, tea tree-extrakt, bambu, gurka, etc. Sådana masker som är oerhört lätt att använda och slående i sin effektivitet. Tidigare naturligtvis, som är nödvändiga för att genomföra förfarandet för rengöring av ansiktet. Varje mask är förseglad i en separat sluten påse. Öppna förpackningen, ta bort masken indränkt i huvudsak expandera den och lägga den på ansiktet, för att säkerställa maximal kontakt med huden. Efter 15-20 minuter, masken ska tas bort och massage essenser i huden. Kvar i paketet essensen du kan använda senare, bräddavlopp i den i en tom burk under grädde.

De som är svårast att bli av med stora röda finnar. Därför, om ditt problem är röda finnar i ansiktet hur man bli av med dem, se till att du vet. Du måste först ta en uppsättning av åtgärder som inkluderar en multi-stegs rengöring, använd som en torkning och natt och tyg masker, plåster mot acne eller andra punkt av medel från ojämnheter i huden. För att bli av med finnar under en kort tid, är det viktigt att inte vara lat och ta hand om huden varje dag — morgon, kväll och även under dagen. Kom ihåg den grundläggande regeln: gör inte röra ansiktet hela dagen. För att du därigenom bidra till tillväxt av bakterier på huden och därmed stimulera uppkomsten av finnar.

Hur bli av teenage akne i ansiktet?

För någon som inte är en hemlighet att det svåraste i kampen mot acne har Tonåringar. Utöver de ovan nämnda sätten att bli av med finnar på ansiktet för tonåringar finns det ett antal nyanser som vi skulle nu vilja att tänka på. Så låt oss tala om hur bli av med acne i tonåren. Först måste du rådgöra med en specialist, så att varje tonåring är det bäst att söka hjälp från endokrinolog. Så du kommer att få information om hormonella nivå, och därför, på omfattningen av akne.

Den näst mest viktigt steg i kampen mot teenage akne är att upprätthålla vattenbalansen i normen. Översatt till mer förståeligt språk detta innebär att du behöver dricka tillräckligt med vatten för att undvika akne.

How to get rid of pimples on the face

För tvätt är bättre att använda surt vatten, som kan framställas genom att lägga till kallt vatten med citron eller äppelcidervinäger. Då kan du göra en mask för ansiktet på grundval av mejeriprodukter. Det är mycket effektivt, som, utan tvekan, som finns till varje flicka.

Det är värt att notera att ungdomar inte använder vanliga ansiktsmasker, eftersom det kommer att ha en negativ inverkan på de känsliga tonåren huden. Därför, talar om hur man kan bli av teenage akne i ansiktet, det är bättre att uppmärksamma specialiserade tonåring Ansiktsbehandlingar, som syftar till att bekämpa finnar, pormaskar och efter akne, mask, antibakteriella och anti-inflammatoriska egenskaper och lugnande effekt.

Om du bekämpa akne beslutat att använda salvor eller krämer, se till att sammansättningen var domineras av endast naturliga ingredienser. Du bör också fokusera på effekten av salva. Stoppa ditt val på salvor med helande och regenererande effekt. Till exempel, för att effektivt bekämpa akne lämplig vitamin a, salicylsyra salva eller zink.

Så, vi har anses vara den huvudsakliga sätt att hantera akne, har studerat aspekter av frågan om hur bli av med acne i tonåren, men det viktigaste i kampen mot akne — ett systematiskt tillvägagångssätt. Om du följer huden och regelbunden användning av lämpliga kosmetika för att eliminera acne, minska risken för uppkomsten av nya skador. Dock kommer problemet att lösas fullt ut först när slutet av tonåren och hormonerna kommer att sluta som rasar.

Tema av Anders Norén