skönhet

Hur gör huden vacker? 10 användbara tips |

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Det första som bedöms när man tittar på en flicka eller kvinna, är kvaliteten på huden. Tyvärr, naturen är inte alla utrustade med god hud -, miljö-och livsstil också lämnar sina spår. Det finns två sätt: genom att betala kosmetolog en massa pengar för dyra förfaranden, eller att kunna ta hand om ditt ansikte.

How to make skin beautiful? 10 useful tips |

Här är tio viktiga tips för dem som vill ha en bra hud och inte spendera en massa pengar.

1. Börja din förvandling med ett besök till terapeuten

Kör inte kronisk ”sår”, tid att besöka läkare, tveka inte att be dem svara på fler frågor om sin hälsa.

2. Starta en balanserad kost

Även med den magra budget prova att köpa mat av hög kvalitet, undvika färdigmat, korv. Köpa godis ersätta med hembakade kakor och sylt.

3. Dricka jästa teer

Istället dricka örtte köpa — de är nyttiga för huden. Lär dig hur man gör sina egna fermenterade teer från bladen av fruktträd.

4. Rena händer — vacker hud

Ditt hem ska alltid vara ren. När man kommer in i huset, tvätta händerna med tvål.

5. Säga nej till stoft!

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Mer frisk luft — både på jobbet och hemma. Kassera den gamla mattor och onödiga saker, som att samla damm och stör andningen.

6. Mer promenad

Utan stress inte att göra, lära sig att hantera dem på ett rimligt sätt. Till exempel, använda aromaterapi, en bra bok, titta på en film, promenader i den friska luften, möten med vänner.

7. Dricka vitaminer

Från tid till tid sörplar-komplex vitaminer ”Aevit”, ”Perfectil”, ”supradin” och andra. Deras brist i kroppen påverkar huden. Till exempel, vitamin a är ansvarig för rynkor runt ögon och återfukta huden.

8. Delta i aromaterapi

Kropp, ansikte och hår alltid hålla ren. Vatten behandling måste bli en daglig nödvändighet. Bäst av alla kosmetiska produkter för bad suit en blandning av väldoftande eteriska oljor. Absorption genom huden sker med bad — från 5 minuter i bastun, dusch.

9. Gör en hemmagjord mask

Subtrahera Internet är en bra ansiktsmask som du har en perfekt passform och gör det två gånger i veckan.

10. Leende

Utveckla en vana att le oftare och mindre ledsen på varje tillfälle.

Kanske är du överraskad av att läsa dessa tips. Av de tio bara en, om ansiktsmask för huden. Resten bygga princip i livet, som är baserad på hälsosam kost, respekt för oss själva som individer förmågan att leva i harmoni med naturen. Det är ingen nackdel här. En månad efter att du kommer att anta dessa enkla regler, bara bekanta uppmärksamma det faktum att ditt utseende har förändrats till oigenkännlighet, och beundrande blickar av männen säger allt utan ord.

Tema av Anders Norén