mode

Hur man väljer trendiga badkläder: trender och detaljer |

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Beroende på kroppsform och preferenser varje flicka har möjlighet att välja en win-win-Baddräkt på sommaren för att titta på modet och elegant. En mängd olika stilar, former och färger gör det möjligt att uppfylla de förväntningar och krav av även de mest sofistikerade fashionistas. Låt oss diskutera vad som detaljer att titta efter när du väljer en baddräkt.

How to choose fashionable swimwear: trends and details |

Fashionabla färg palett

Med ankomsten av varmare dagar, vi börjar fundera på att välja en ny baddräkt för den kommande säsongen. Det överflöd av färg palett av badbyxor för sommaren ger oss hoppas att obemärkt på stranden som vi definitivt inte kommer att stanna.

2019 mode färger: mörkblå och grön — turkos, azure, smaragd, pistasch, flaska. Men om de färger du inte gillar eller inte kan gå, sedan kommer till stödet av Svart-och-vit klassisk, mjuka pastellfärger, blommig och marina motiv.

Allt mulliga tjejer, undvika blanka tyger, återigen inte för att dra uppmärksamhet till problemet områden.

Fast med en trendig inredning baddräkt

Denna sommaren, designers rekommenderar att du väljer den badbyxor med en minimal mängd av dekoration. Men samtidigt stanna i utvecklingen:

    Fringe är den som drabbats av säsongen. Drapera — visuellt kommer att hjälpa till att korrigera en figur, för att ge originalitet till de klassiska färger av badkläder. Eventuella ljusa skär, mönster och väva i en vanlig baddräkt. Volanger.

Rätt val av baddräktstyg (komposition)

Håller med, om modern, snygg baddräkt plötsligt förlora färg eller sträcka ut omedelbart efter den första badplats, detta faktum kan avsevärt förstöra stämningen eller en efterlängtad semester. Till exempel marknaden idag, kan du hitta ett stort antal av badkläder hand-gjorda, som mycket snabbt förlorar sin form. Detta problem har lämnat dig ut i sammansättningen av baddräkt i genomsnitt att delta i 15-30 % lycra och 10 % elastan.

Badkläder: top ”style Bikini”

Stil bikini baddräkt (separat), kan vara det bästa alternativet om ditt mål är att få den perfekta solbrännan i sommar, och även för älskare av bad och pool-spel. För baddräkt modeller, här för dig ett stort utbud, allt från mini eller micro-bikini till klassikerna, och därmed har möjlighet att visa upp din goda smak och form.

Välja mellan olika alternativ, notera charmigt, elegant retro-motiv, asymmetrisk nivåer i inredning och ljusa kolliderar mönster modeller i bikini.

How to choose fashionable swimwear: trends and details |

Kvinnor som hade en tunn midja ser att en retro bikini bad passar på 60-talet, där det är bottnar med hög midja är en trendig trend denna säsong. Stora höfter hjälper till att dölja väl valda modeller med kjol. Det enda är att välja höjd och fluffiness av kjol beroende på form typ.

En bit baddräkter

En bit baddräkter den här säsongen har djärva färger och olika inredning är snygga spännen och remmar, fastsatt midja, ringar, skär av genomskinlig mesh och läder, djupa nedskärningar, men inte vulgärt. Dessa eleganta och sofistikerade design av badkläder kan ses på modevisningar.

How to choose fashionable swimwear: trends and details |

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Detta, naturligtvis, perfekt för de som älskar att sola på stranden. Men, baddräkter är ett bra alternativ för dem som har den största glädjen av stranden sammankomster, fester vid havet och andra aktiviteter. Höga klackar lägga till sexighet.

How to choose fashionable swimwear: trends and details |

Badkläder Bandini

Fortsätter i samma stämning, notera söt detalj av volanger i en enkel design baddräkt Bandini. De pekar på den övre, som är en bred remsa av tyg eller wellpapp alternativ.

Det här alternativet är lämpligt för de som inte har en mycket stor byst och som tenderar att få de mest jämn solbränna. Kvinnor med stor byst ska se till modeller, livet, grimma, ett brett band som knyter i nacken (det är en Cup stödjande ben).

How to choose fashionable swimwear: trends and details |

Små blommiga bikini med fladder volanger eller retro passar för unga flickor. Fjäderbollar i modeller ger attraktiva badkläder, oskyldig bild.

How to choose fashionable swimwear: trends and details |

Ursprungliga badkläder tankini

Tankinis badkläder för dem som älskar komfort och frihet i fantasin. Stämmer färgerna på topp och underdel, ger en fantastisk möjlighet till balans i dina proportioner. för att betona värdighet, till exempel, halsen och dölja mindre siffra fel. Perfekt för gravida kvinnor.

Designers i deras modeller använder tankinis virka paneler, ett komplext nät som förbinder den övre och bottnar.

How to choose fashionable swimwear: trends and details |

Sportig design

Sport design badkläder är fortfarande på höjden av mode, med pastell, klassiska färger, creative lightning, intressant slagord och en stor dos av komfort för dem som väljer dem. Ska se till badkläder noga, om du inte kan leva utan, beach volleyboll och lekar i vattnet.

How to choose fashionable swimwear: trends and details |

Trendiga badkläder är en chans att visa sin kreativitet, unika stil, form, njuter av de strålar i den milda solen.

Tema av Anders Norén