mode

Hur ser snygg utan att spendera för mycket? |

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Hur är en kvinna att Se snygg? Ofta på gatorna kan du uppmärksamma den tjej som går förbi och tänker på hur fint det ser ut. Och genast börjar tänka dig långt det är till och kära saker till henne, och räkna ut det.

How to look stylish without spending much? |

Kommer hem, öppnar garderoben, titta på allt som finns, och det finns definitivt börja ingrepp pessimistiska tankar. Sedan vill lugna ner sig och tänka, ja, just nu pengarna visas, så det är bara att gå och köpa något dyrt och vacker som Bella Hadid.

How to look stylish without spending much? |

Och här är den efterlängtade lönen. Men pengar är en synd och det du har att betala antingen sätt. Och vara utan en elegant dyra klänningar. En bekant situation? Här, här.

Om du tänker på det för att se bra och snygg är möjligt utan större kostnad. Och nu ingen talar om second-hand. Det viktigaste för att välja din Grundläggande garderob, då modeplagg och accessoarer.

Låt oss öppna din garderob och noggrant granska varje liten sak som fyller det. Hur mycket det är att du inte behöver.

    ”Detta är fallet om jag gå ner i vikt, jag var igår.” ”Och det är bara för vacker för mig, och som inte bär. Tja, det är fett”.

Och så naturligtvis de säger att kvinnor är alltid full garderob och ingenting att bära dem. Om du gräver djupare i sina grejer, är det möjligt enkelt inte bara att befria en massa utrymme, men också att förstå vilken typ av sak är det värt att spendera pengar. Till exempel, en garderob full av grey är inte intresserad av kläder, bleka tröjor, gamla slitna tröjor. Naturligtvis, dessa saker är snygg och elegant, du kommer inte att se.

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Behöver bara förstå att ett stort antal gamla saker i garderoben inte kommer att göra någon fashionabla. Kasta allt som inte behövs och låt oss gå och handla. Men första låt oss lära oss om de små bestämmelser om val av garderob.

1. Det första du behöver tänka på är vilken typ av form

Du måste förstå att damen med magnifik former kommer aldrig att pryda en slinky tank top och leggings. Smala människor kommer aldrig att fånga uppmärksamheten hos förbi, om sträckte sig över en hoodie tre storlekar för stora. Välj kläder efter kroppen typ. Det är ytterligare ett plus på det sättet att ett bra sätt.

How to look stylish without spending much? |

2. Den andra och viktigaste regeln — färg

Vi förstår alla vilken färg passar oss och vad som inte är det. Om jag såg en blus som du verkligen gillar, men det verkar som att färg är något inte samma sak. Bara — nej. Ge det tillbaka till konsulter och flytta på nästa butik du kan hitta bättre.

How to look stylish without spending much? |

Ja, det är möjligt att hitta direkt, men det är bättre att ge pengar till vad som verkligen gör dig attraktiv, inte att kommer att bära utan mycket nöje. Och var inte rädd för att experimentera med färger. För att inte förlora denna kamp med nyanser, måste du först veta din hy, och sedan lära sig att kombinera.

3. Den tredje regeln: en viktig roll i bilder har tillbehör

Ibland bara en ljus halsduk eller ljusa skor radikalt kan förändra den bilden. Och bara ett band eller bälte på klänningen ändra klä sig själv, och kommer väl betona midjan.

How to look stylish without spending much? |

Handväskor i allmänhet en separat fråga. Och låt dem i närvaro av endast två, men de ska vara dyrt. Och i kombination med olika bilder som kommer att hjälpa alla samma halsduk. Så halsdukar lite. Kom ihåg att du tittar snygg är möjligt utan stora utgifter, du är redan charmiga och väl valda kläder bara något betona skönheten, grooming och din Stil.

Tema av Anders Norén