mode

Jul outfit för ett företags parti: tips Vyacheslav Zaitsev |

Vyacheslav Zaitsev är Sovjetiska och ryska modeskapare, målare och grafiker. Den berömda kännare av kvinnors mode ger dig värdefulla tips som kommer till festen.

Tips känd designer Vyacheslav Zaitsev kommer att vara mycket välkommet! Några idéer som du kan använda för partier med familj och vänner.

Little black dress

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Att ha en bra tid och inte oroa dig om din outfit, du behöver tänka på bilden i detalj. Den måste passa situationen.

Om office-party hålls i restaurangen, som kommer att samla ledningen och hela personalen på företaget, du behöver för att klä sig konservativt och formellt, men festligt.

Du hjälper little black dress. Jag tror att varje kvinna som har det. Detta är valfritt slida klänning. Val liten svart klänning en hel del, silhuetten från monteras i stil med Riket och sprider sig från magen veck, cut — från klänningar med lång ärm upp för att exponera axlar och armar.

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Det viktigaste — att klä sig väl om du satt och dölja mindre siffra fel.

Av de tillbehör som du kan plocka upp eller stora smycken (det är önskvärt att det var bra kvalitet), eller vintage smycken.

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

!Accessoarer är en viktig del av vilken outfit som helst — de kan ändra dramatiskt. Så om du har en klänning på väg ut, varje gång med att komplettera den med olika tillbehör (halsband, halsdukar, stoles). I detta fall, du kommer alltid att se annorlunda ut, och ingen kan säga att du ”faktiskt klänningen från corporate”.

Vit blus och mörk kjol

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

För mig personligen finns det inget bättre än en vit blus instoppad i en kjol i svart, blå eller emerald green. Du kan välja en pennkjol eller Tulpan kjol.

Om du har en smal midja, det kommer att framhäva en vacker midja. Ser mycket elegant halsband av pärlor eller halsduk. Alternativt så kan du lägga en ljus väst, som kommer att liva upp det hela ensemblen.

I alla fall, glöm inte att skor ska vara högklackat (om du planerar att dansa, välj en låg klack).

Många kvinnor inte byta skor, med tanke på att högklackade stövlar — redan klädd. Men det förstör alla proportioner, vilket gör din figur ser kantighet och klumpiga. Det är bättre att inte vara lat och ta på företagens skor till skor.

Stilig kostym

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Om du vill få kreativ, köp en elegant kostym. Det är mycket praktiskt som jacka och kjol är så lätt att kombinera med andra dressat saker och ser högtidlig.

Jackan kan bäras med till exempel en kjol i sammet och brokad, och kjol med spets topp eller en siden blus. Om du kan hitta chiffong byxor, och en annan som är redo att gå.

Men vad om klänning?

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Jag älskar formella klänningar, glad att inkludera dem i sina samlingar, men jag tror att för en person på företaget för att de inte passar. Lång klänning ska vara av god kvalitet, och erbjuder eleganta tillbehör och perfekt hållning.

Är den här klänningen dyrt, och ”gå” med det kan du använda ett par gånger.

Ljusa klänning

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Om du firar semester med kollegor i en mindre formell miljö, kan bära en liten klänning med ljusa färger och intressanta texturer. Den enklare klänning, form, den mer eleganta det ser ut i denna kvinna. Det överflöd av onödiga detaljer ibland tynga figur eller gör bilden smaklös.

Accepteras ljusa färger, så du behöver inte vara rädd för rött, violett, lila, ultramarin färg.

Förresten, om du bär tights och skor i den färgen på klänningen, det kommer att bli en mördare (på ett bra sätt)! Benen kommer att visas längre, och hela bilden kommer att vara mycket ovanligt.

För andra fester, möten med vänner under Jul-och nyårshelgerna du kan bära den föreslagna alternativ, ändra bara tillbehör. Undantag är en semester i landet eller på en skidort. Det är en mer lämplig etnisk stil. Det kombinerar stickat, päls, tweed, prydnader är tillverkade av trä eller ben.

Outfit för hem carnival

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Nya år i familjen cirkeln — tema är mycket trevligt. Du kan göra en hemmagjord karneval.

Om du inte vill att ”missköter sig”, välj någon fancy dress. I det du kommer att vara bekväm under hela natten.

Ljusa tillbehör, definitivt high-heeled, smink — och du kommer bli stor!

Bra smink för att slutföra utseende

Jag vill säga några ord om kosmetika: självklart, ungdomar partiet är möjligt (till och med nödvändigt) att införa ett ljus makeover. Men för elegant ung kvinna nog eyeliner och försiktigt befjädrade skuggor.

Christmas outfit for a corporate party: tips Vyacheslav Zaitsev |

Rätt hy och glöm inte den röda läppstift. Röda läppstift, som är trend i dag, kommer att pryda någon kvinna som kommer att ge det energi.

För deltagande i offentlig verksamhet händelserna i långt hår bättre att ta bort halvljus, och för en informell fest — det är vackert att avfärda dem på axlarna.

Om du har en frisyr, inte vara lat och göra om befälhavaren på tröskeln i alla fall: företagets partiet eller familjen tillfälle. Det är värt det, tro mig.

Tema av Anders Norén