mode

Mode skor 2019: fashionabla exempel |

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Skor är aldrig för mycket! Detta är sant för fashionistas bevis krävs inte. Huvudsaken är att de var på modet och bekväma. Hur kommer matcha dessa krav i nästa säsong? Designers löfte: mode skor 2019 kommer att vara vackra, bekväma och ursprungliga. Och, i de flesta fall, på samma gång!

Mode skor 2019: viktiga trender

Skor lång smal Udde

En av de mest populära modellerna av vårsäsongen skor lång smal udde. Det kan vara så klassiska högklackade skor eller skor med klack-skott, och en åsna eller modell för att gå låg. Bära dessa skor som kallas designers varumärken Tom Ford, Miu Miu, Calvin Klein och andra.

Fashion shoes 2019: fashionable examples |

Fashion shoes 2019: fashionable examples |

Röda skor

Skor kattunge häl

Favorit av många trendiga kvinnor skor med låg klack ”kattunge hill” den här säsongen fortsätter trenden. Elegant modell på en liten klack som vi hittade på Burberry, Marc Jacobs och Christopher Kane.

Stilettos

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Naturligtvis inte försvunnit och skor med fina klackar. Låt det inte är de mest bekväma skor, men de mest sexiga. Sådana modeller har visat Balenciaga, Altuzarra, Badgley Mischka.

Skor i mäns stil

Även om mode för män skor i stil lite gick på nedgång, trots att många designers är inte helt överge det. Mode Derby, brogues, loafers och oxfords var representerad i samlingarna i Lou Dallas, Dolce & Gabbana och Zero + Maria Cornejo. Att bära skor designers rekommenderar inte bara med jeans och tajta byxor, men med en feminin, lätta klänningar och kjolar. Men den mest vågade fashionistas kan prova på dem feminina strumpor i nät.

Skor på tjockt häl

Bekväma kan vara på modet stilettklack. Detta påminner Fendi, ADEAM och Versace. Denna hög klack måste vara tjock och stabil.

Material

Traditionellt, de mest populära material för moderiktiga skor har blivit mjuk hud. Inte mindre relevanta är metalliskt och flätat läder och mocka, reptil skinn och mode de senaste säsongerna plast. Fortfarande i utveckling och kombination av olika texturer i en modell.

Färger

Bland de fashionabla färger av bly vit, svart, beige och metalliska nyanser. Men de designers som lagts till i en samling av ljusa färger och färgglada utskrifter: foto skor en modern orange, gul och grön färg.

Inredning

Många designers är inte snål, generöst dekorera sina skor. I kursen gick strass, paljetter, pärlor, fjädrar, snäckor och även dekorativa blommor och rosetter.

Fashion shoes 2019: fashionable examples |

Tema av Anders Norén