mode

Mode stockings

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Extravagant och romantisk, upprörande och klassiska kvinnors tights – oumbärlig egenskap av kvinnliga garderob för våren och sommaren. 2019 mode tights är nu allmänt tillgängliga på den internationella catwalken. Mångfalden är imponerande och bra vård. Ljusa modeller av tights kommer säkert att väcka uppmärksamhet, intressanta detaljer, diskret ut, kommer att accentuera att vara smal om benen, och rik blommig mönster kommer att bli relevant på en varm Solig dag. Vilken typ av tights kommer att vara i trend våren-sommaren 2019?

Ljusstyrka

Mättnad – de viktigaste mode-trend för våren och sommaren. Ljusa färg mode strumpbyxor finns i en mängd olika stilar och riktningar. Mättade färger – en obligatorisk sak för alla som vill titta eleganta och fashionabla i den nya säsongen.

Fashion stockings

Fashion stockings

Ljusa tights presenteras på catwalken av bilderna kan vara ganska olika i färgschema från kläder. I utvecklingen av omständighet som gör besluten oförenliga och skarpa kontraster, så bär ljusa röda tights under en lila klänning idag är otroligt modern.

Fashion stockings

Fashion stockings

Vad ljusa färg är särskilt relevant för den här våren? Stylister rekommendera att välja citron, gul, rosa, Vinrött, lila, lila, röd. Det viktigaste att ha i garderoben av mer än ett dussin rika färger. Tightsen måste vara fast. Att välja färg, är det nödvändigt att komma ihåg att för ljus ton fett ben, och mörka, tvärtom, kommer att låta benen att se smal. Ljusa levande tights är bättre att köpa i matt.

Fashion stockings

Fashion stockings

Eftersom ljusstyrkan är trenden idag, beige toner och kroppen har fallit i onåd i den kända modeskapare. Ljusa färgade modeller tights kommer ge bilden av djärvhet, djärvhet och särskilda säkert kommer att uppmärksammas av andra. Bra kombination av ljusa tights med kläder inte kommer att se löjligt och konstigt. Tvärtom, exakt färgmatchning kommer att skapa en solid och snygg bild.

Avant-garde utskrifter

Tillsammans med den aktiva färgen på Modet tights och strumpor med ovanliga mönster. Denna nya attityd att den skriver ut på tights som får oss att stå ut från mängden. Ungdoms bilder i mönster på tights kan vara vilken bild som helst. Och mer blir det ovanliga, desto bättre.

Fashion stockings

Fashion stockings

Ovanlig ut, ska du välja efter din smak och preferenser. Köp inte för aggressivt ritningar, om naturen som du är mjuk och lugn. I det här fallet, fina fjärilar på kalven och lår skulle vara mer lämpligt. Än vapen eller Pantrar. Bland de fashionabla utskrifter är också relevanta ärtor, bur, blommor, rosetter.

Floral print

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt valet av tights och strumpor med bilder på blommor. Här ska du använda regeln – ju rikare och klarare färger, mer fashionabla och uttrycksfull.

Fashion stockings

Den faktiska blommiga färger på en vit bakgrund, stora och små rosa blommor. Blommiga tights är lämplig inte bara för unga människor – de kan bära kvinnliga och äldre.

Imitation tatuering

En absolut nyhet mode tights 2019 — en imitation av tatueringar. Trender abstrakta bilder, geometriska former, solar, fåglar, fjärilar.

Fashion stockings

Fashion stockings

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Vacker elegant tatuering på låren eller underbenet kommer att hjälpa till att fokusera uppmärksamheten på benen. Det är viktigt att veta att det är bättre att välja en stor mönster — det kommer att ge fötterna en onödig volym. Elegant tatuering kommer att se ut förförande och elegant.

Ljus cell mot en mörk bakgrund

Ränder och rutor är för närvarande den dominerande inriktningen av alla modevisningar av kläder. Designers inte utesluta förekomsten av ränder och celler och kvinnors tights och strumpor. Cell på en mörk bakgrund gör att benen extremt smal och skickligt dölja alltför mycket.

Fashion stockings

Fashion stockings

Dessa eleganta modeller som ser mycket elegant och perfekt. Det är bättre att inte föredrar den traditionella vertikala cell, och romber och placeringen av den diagonala linjen.

Nätstrumpor konsistens

Genombrutna mönster på ett ben – trend våren-sommaren. Fashion designers som erbjuds kvinnor ett stort urval av nätstrumpor utskrifter.

Fashion stockings

Fashion stockings

Fashion stockings

Imitation lace säkert kommer att uppmärksammas av andra. Dessa modeller ser extremt feminin och elegant, för att ge bäraren en särskild ömhet och poignancy.

Pil

Provocerande mode 2019 dikterar dess nyanser. Trenden pil i benet, som slutar i en slips eller en elegant båge. Mittsömmen är en intressant och elegant design och enkel lösning.

Fashion stockings

Fashion stockings

I dessa tights, du kan säkert gå till en natt club – du kommer att se mycket snygga och moderiktiga. Strikta modeller med bakre sömmen är också lämplig för kontor mode.

Mesh

Den ljusaste modell i nätstrumpor – en annan trend för våren och sommaren 2019. Nätet är bäst att välja tjejer som är redo att experimentera och ha extravaganta. Mesh på en ljus bakgrund är särskilt relevant i den nya säsongen.

Fashion stockings

Strass

Elegant vertikala mönster av stasis vid anklarna kommer att se ut precis lyxiga. En sådan yta är en mode hit på våren och sommaren. Strass den nya säsongen kommer att vara på varje mode. Så varför inte dekorera dem och dina fötter? Men att skapa en bild, är det viktigt att välja antingen den aktiva inredning tights eller rik färg. Ljusa citron tights med massor av strass – redan overkill.

Fashion stockings

Den senaste modevisningar, bryggor har fyllt en mängd olika modeller av tights. Färgglada blommor, geometri, bollar och fjärilar, virka – i denna mångfald kan vara förlorade. Därför, välja tights för att lämna huset, det är viktigt att uppmärksamma mig själv på vägen.

Fashion stockings

Fashion stockings

En bra kombination av färger, kontraster, snygg kort ting under nätstrumpor tights eller falsade – detta är den mest korrekta beslut. Tights kan bli höjdpunkten i alla stil av kläder. Viktigare, de uttryckte betonade fördelarna med fötterna. Kvinnlighet och glamour, rikedom och elegans, lätthet och funktionalitet – den viktigaste riktningar för vilka du bör lita på att köpa de mest fashionabla och snygga tights 2019.

Tema av Anders Norén