mode

Moderna plånböcker skyddas från att dra ett plastkort

Modern wallets protected from swiping a plastic card

När ficktjuvar sina färdigheter finslipat genom åren för att lugnt dra plånböcker. Idag blev allt mycket lättare. Du kan stjäla pengar utan att öppna väskan. Tjuvar är nu dra ditt plastkort med en särskild anordning.

Idag, nästan alla har ett plastkort-baserade NFC (near field communication) och radio-frekvens etiketter (RFID). Mobila överföringar och plast kort idag behärskar även Zigenare. Även flickorna lätt dygd nu ofta ta pengar genom att använda mobila applikationer eller överföringar i online-banker. Det är ganska bekvämt. Men denna bekvämlighet har sin negativa sida. ”Inne” i dag kommer att säga att i dag producera plånböcker med skydd för att dra plastkort.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

I syfte att stjäla dina pengar, copy service-kort eller läsa från en smartphone dina uppgifter inte behöver för att få din plånbok. Nu är allt mycket lättare, det finns enheter med en stor radie av åtgärder: mer än en meter för enheter med RFID-taggar och ca en meter för enheter med NFC. Priset på sådana enheter är små. Kvalitet läsaren kan köpas för en hundra dollar.

Många tjejer vet ingenting om det. Och de som förstår den teknik som läser, vet hur man handskas med det. För detta behöver du för att skapa dina kort ogenomträngliga fält som skyddar dem från läsarna. Det är en enkel princip, som en skyddande barriär är en metall. Så du som är lämplig metall folie, metall omfattar, eller en statisk väska, som är för läsning utrustning kommer att vara ogenomtränglig.

Dessa enkla enheter som är tillgängliga för varje elev, för de kommer att hjälpa dig att läsa kortet data ett kort avstånd från tjugo till femtio centimeter. Denna konvergens är möjlig med kollektivtrafik. Men om du kör, kan du fånga mer avancerade enheter som kan läsa data från ett avstånd av flera meter. Så ska du köpa speciella plånböcker för att vara skyddade från att dra ett plastkort.
Läder modell plånböcker som kortinnehavare, som tillverkas av välkända varumärken, ser dyr och snygg, men de är ofta inte särskilt tillförlitligt skydd. Så finns det andra alternativ.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

Metall väska

Externt, denna väska är påminner om en cigarett. Ofta är de gjorda av rostfritt stål eller aluminium. Vissa modeller är gjorda av metall och de ser ut som en vacker bar av guld eller platina, och vissa plånböcker målade i olika färger eller inredda med tryck.

Du måste bestämma vilken typ av handväska som kommer att passa dig. Och köp bästa på Aliexpress, eftersom det är nu det största urvalet och de bästa priserna. Dessutom, många inhemska tillverkare att köpa deras produkter i Kina, lägga till en fashionabla logotyper och sälja dyrt. De kan även komma med ett varumärke och skapa en webbplats eller sida i sociala nätverk.

Och faktiskt dessa plånböcker är tillverkade i Kina. Så det är ingen mening att köpa en dyrare modell. Bästa kvalitet plånböcker på Aliexpress kan köpas för fyra eller fem hundra rubel. Och om du köper i bulk av fem stycken, kommer priset att reduceras till två hundra femtio rubel. Det finns billigare alternativ, men de har lägre kvalitet.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

Statisk bipacksedeln

Om du bara har en kort, det är ingen idé att köpa en speciell metall plånbok som väger lika mycket som en smartphone. Du har bara att köpa en statisk pack-liner som kan passa in i något fack på väskan. Bipacksedeln har sina fördelar, det ger dig möjlighet att njuta av deras favorit plånbok.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

Plånbok med speciella foder

Väskan kan vara läder, men har ett foder med en hög densitet metalliserat garn av material typ av Lama. Detta gäller inte bara plånböcker, sådant foder kan levereras med ryggsäckar och portföljer. Dessa produkter är märkta som Skyddas från RFID.

Anställda av särskilda tjänster har länge varit att det är de tillbehör som de bevarar inte bara data från sin Bank kort, men dina kort och passerar stängt webbplatser.

Mode producenter att hitta plånböcker med sådana etiketter är fortfarande mycket svårt. Du kan gå för intresse i butiken för mode och fråga där om skyddad tillbehör. Så jag måste spara ihop dina plastkort med hjälp billigare plånböcker.

Tillverkare av tillbehör letar ständigt efter nya designer och funktioner, så snart kommer det att vara ny, säker modell. Och medan du ligger på den berömda shopping platser, frågor av typen Skyddad från RFID, RFID-skyddade plånbok eller korthållare NFC-skyddat, och du kommer att kunna hitta någon plånbok.

Medan mode varumärken släpar efter modern teknik. Men i den moderna världen, det viktigaste är säkerheten för våra pengar.

Modern wallets protected from swiping a plastic card

Tema av Anders Norén