mode

Nya smaker som kommer att bidra till att lätta upp stämningen

New flavors that will help to lighten the mood

Ibland händer det att vi är fysiskt helt frisk, och med den inre världen att något händer. Vi får då rädd, sedan ledsen, sedan vi mycket irriterad och frustrerad på andra. Detta tyder oftast på att den tid för vistelse eller förändring av parfym.

New flavors that will help to lighten the mood

Lättja

Lättja är ett vittne till det faktum att i det ögonblick som din kropp är i ett energisparläge. Lättja måste bekämpas, och inte gör det möjligt för henne. Inta en proaktiv hållning, titta runt och du kommer att upptäcka att du nu är riktigt intressant. Och för att hjälpa dig med detta kan doft med inslag av citrus, som citron, bergamott, lime, grapefrukt och bergamott. De fungerar som Aggregatet laddning inne energi och väcka vårt intresse till liv. Dessutom kan du välja att inte bara parfymer men även deodoranter med dessa smaker på morgonen för att öka min energi.

New flavors that will help to lighten the mood

Melankoli

Ofta ogrundade sorg knuten till grusade planer, besvikelse och ackumulerat missnöje. Även ofarliga lättja kan leda till, så småningom, att melankoli. För det första, att vi inte vill göra något, och sedan på grund av det faktum att våra liv är som saknas intressanta händelser och framsteg, vi faller in i en melankolisk. I denna situation, det viktigaste är att väcka intresse i livet och laddade med gott humör. Detta kommer att hjälpa oss en blommig och fruktig doft. Frukt kommer att påminna oss om smaken av liv och överflöd, och blommor av förgänglighet av det mänskliga livet. Viktigare, smakerna var inte alltför tung, eftersom de skapa motsatt effekt. Bättre om det inte är en parfym, och toalett eller wc vatten. Päron, melon, fikon, persika, hallon, vinbär, Apple och BlackBerry – välj din favorit frukt och leta efter dem på dofter.

New flavors that will help to lighten the mood

Rädsla

Rädsla leder ofta till inre stress och begränsningar som fjättrar oss från insidan. Och att övervinna rädsla genom att koppla på modet. Lämplig doft med toner av mandel, vanilj och gourmet-och mejeriprodukter anteckningar. De kan skapa en känsla av säkerhet, stabilitet och lugn. Med dessa dofter är inte rädd för att prova något nytt och gå vidare.

New flavors that will help to lighten the mood

Irritation

För att övervinna den irritation, du borde bli av negativitet och ser på världen på nya sätt. Detta skulle vara den bästa doft med noter av mynta, salvia, rökelse, färska örter och galbanum. De kan för att rena vårt sinne från negativa tankar och att ta bort inre stress.

New flavors that will help to lighten the mood

Tema av Anders Norén