mode

Redo för våren: hur att välja rätt färg kläder för din kropp typ |

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Ofta flickor att börja förändringen genom att fastställa dess typ av utseende. Dela utseende av flickorna i följande kategorier: vinter, våren, sommar, höst för att bestämma den mest lämpliga färger.

Getting ready for spring: how to choose the right color clothes for your body type |

Vintern är ljusa och kalla palett

Flickor har en ljus ”kall” utseende. De kan lätt locka till sig ögonen på män. De har en mycket ljus eller mörk hud. Bruna ögon, svart, grå eller ljust grönt. Hår mörkbrunt eller svart, och om ljusa, platina sheen.

Som en kontrast till flickan bästa för att framhäva ditt utseende svart och vitt färgpalett av kläder, är det inte nödvändigtvis slö och apatisk. Även det motsatta – uttrycksfulla och spännande, om du lägger till ljusa tillbehör. Och en tjej kan spela med dessa färger: röd, lila, mörkt lila, blå, smaragd, gul. I princip all kall färgskala — detta är din möjlighet. Inte leta efter orsaker, det är bara att kombinera.

Våren — varm, ljus och ljus palett

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

En ”varm” typ av utseende kan bestämmas med sådana egenskaper. Tjejer av denna typ har amber, grå eller ljusbrun ögon, tunn hud, aprikos nyans, rött hår eller ljus honung. Färger som passar denna typ av pastell: Golden, blekgul, persika, grön, orange. Inget behov av att bära mörka kläder, speciellt Nyanser av lila. Använd inte din bild av sådana färger som vit, svart, blå, röd.

Sommar — ljusa och svala paletten

Den här tjejen är aska eller ljus blont hår, ljus hy. Hon är ofta grå, blå och ljus gröna ögon. Välj mjuka kläder, men den häftiga färger av mogna körsbär, lila, mörk turkos, ljus turkos, rosa och grå. Använd inte i kläderna — svart, grön, gul, vit, orange. Den kalla silver metall, grå Monokrom outfit, men betona och dekorera denna typ av tjej.

Hösten — en varm dämpade palett

Externa data: brunt hår, mörk hud, mörka ögon. Den här tjejen passar hela Arsenal av multi-färgade kläder i varma toner, plommon färg, gul-bruna toner, grönt, lila-röd.

Så, det viktigaste att komma ihåg våren och hösten kommer att se bättre med varma färger på kläder, och kallt (vinter, sommar) kommer alltid att gynna från kalla eller neutrala nyanser outfit som samlas in.

Tema av Anders Norén