mode

Skapa ett slående utseende med kjol bell

Create a striking look with the skirt bellDen skurna kjolen är klockan tillräckligt enkelt — övre delen passar i midjan och botten expanderar. Trots sin enkelhet, denna stil är otroligt populära bland kvinnor i alla åldrar och yrken. Bell kjol är perfekt i kombination med ett brett sortiment av kläder, vilket ger bilden av dess ägare ännu mer lätthet och elegans.

Välja rätt

Trendiga butiker inte kan hålla jämna steg med dessa ombytliga trender i mode världen. Så deras utbud måste ständigt fyllas på, inklusive och kjolar-klockor. Varje modell kännetecknas av längd, färg, material och inredning.

När du väljer en kjol, är det värt med tanke på den typ av form av en flicka och hennes figur. Korrekt valda kjol kommer att bli inte bara en modeaccessoar, men också ett bra sätt att dölja figur brister och framhäva hennes värdighet. Till exempel, ägare av magnifika former som är bättre lämpade för avlånga modeller och spinkig flickor är kort.

Dessutom kjol passar harmoniskt in i din vardag. Någon modell bör inte bara vacker, utan också bekväm. Ju mer bekväm du kommer att känna dig själv, desto mer framgångsrikt kommer att vara din valda bilden.

Vem är den klocka kjol?

Create a striking look with the skirt bellDet är viktigt att komma ihåg att den perfekta former finns inte. Alla typer har sina egna fördelar och nackdelar. När man väljer kläder, du måste tänka på båda. Det enda sättet att skapa den mest lyckade bilden. Den kvinnliga figuren delas in i 4 typer:

    Formen rektangel, när bredden på axlar, höfter och bröst ungefärligt lika. Inverterad triangel när flickan något bredare än höfterna. Päron-formad figur, när breda höfter i kombination med smala axlar. Timglas, när den smala midjan bredd av axlar och höfter är ungefär lika stora.

Det främsta målet när du väljer kjolar, bell — val av längd. Man bör komma ihåg att den hem måste matcha den tunnaste delen av den kvinnliga foten. Jag menar, hon måste gå antingen mid-thigh eller slutar lite nedanför knäet. Också, kjol längd är direkt proportionell till spinkighet av flickans fötter. Ägarna av typ form päron, timglas eller en klocka bör du vara uppmärksam på modeller vars midja sammanfaller med den naturliga midjan nivå.

När du väljer material på kjolen är det värt att komma ihåg att tjockleken på tyget direkt beroende av den tillväxt av flickor. Det är den högre vinnaren av kjolen, den tunnare bör vara dess tyg.

Vikta vågor eller strömmar kjolar är bra för ägarna av en rektangulär figur eller inverterad triangel. De kommer att ge en siffra mer lätthet och balans och proportioner.

En mängd olika stilar

Create a striking look with the skirt bellIdag, den stilar av kjolar, bell presenterar ett enormt utbud av modeller, som skiljer sig från varandra genom färg, längd, klipp -, tyg-och många andra nyanser. Tack vare denna fashionista är inte riktigt svårt att välja den modell som helt kommer att uppfylla alla deras krav.

Bell kjol är en glad praktiska. Den passar perfekt i nästan alla bild — från populära vardagliga casual till företag klädsel. Ganska ofta, dessa kjolar kan hittas under sommaren, på grund av att det lös passform det låter fötterna andas.

Glöm inte om vintern modeller. Denna filer oftast för att sy kjolar-klockor används tyg med hårda konsistens av ull, bomull, läder, linne och andra liknande. Sådana kjolar ser stort utbud av mönster och tryck.

Vad att bära med kjol och en klocka? Tips för kombination i kläder

Så, som tidigare nämnts, klockan kjol passar perfekt i en rad olika stilar av kläder. Det är ofta används för att skapa en avslappnad och romantisk kväll slitage. I verksamheten stil är det nödvändigt att iaktta en viss försiktighet, i enlighet med reglerna för klädsel av ditt företag.

För att skapa en bild av företag i denna kjol som är bäst i kombination med klackar, en enkel skjorta och en Smoking jacka eller kavaj. Detta är för att möjliggöra den officiella mjuka stil och ge den mer kvinnlighet.
Create a striking look with the skirt bell

För att skapa en avslappnad look med en kompletterande kjol, kofta, tröja, top eller t-shirt och en ljus par balett skor. Ljus blus med fina volanger och skor på en låg klack kommer att bidra till att skapa en söt romantisk look för en dag-natt.
Create a striking look with the skirt bell

Under den varma årstiden bell kjol i samband med färgglada t-tröjor eller t-shirts och sandaler kommer att vara en bra lösning.
Create a striking look with the skirt bell
I denna pulserande skriva ut kan vara inredda så mycket linne och kjol

På vintern är det bäst att uppmärksamma att kjolar av ull. Med henne kommer att kombineras perfekt knä längd stövlar nedanför knäna och varm utrustade tröja. För dem som gillar djärva lösningar kan vara lämpligt att kombinera en kjol med lösa tröjor untucked.
Create a striking look with the skirt bell

Ett enormt utbud av modeller, kjolar, bell ger ett stort utrymme för genomförande av alla idéer. Det viktigaste — var inte rädd för att experimentera!

Tema av Anders Norén