manikyr

Slipning och polering av naglar

Grinding and polishing of the nails

Om din nagelplattan ändras, till exempel, ser du ändra färg eller utseende av oegentligheter, du kanske måste ta till polering av naglar. I annat fall måste du behandla dem eller kroppen i Övrigt. I dag är det ”Inne” att berätta hur du kan lösa små förändringar av naglar med deras lack.

Grinding and polishing of the nails

Fördelarna och nackdelarna med polering

Polerade naglar kan ge dem inte bara ett vackert utseende, men också kommer att stimulera deras tillväxt och spridning. När polerad, kommer du att kunna ta bort från ytan på nageln, missfärgningar och ojämnheter. Dina naglar kommer att bli glansigt, mjukt och friskt.

Grinding and polishing of the nails

Men innan du börjar förfarande för polering, du måste veta att detta förfarande inte är lämpligt för alla. Till exempel, om du har spruckna och sköra naglar, du bör inte vara polerade, eftersom det bara kommer att öka sin bräcklighet. Om manikyr fortfarande råder dig att göra det, så ska du göra uteslutande med ett mjukt blad eller vax.

Men även om dina naglar är frisk, du ska inte göra polering mer än en gång i månaden. Det är bäst att inte polering hemma, och att gå till skönhetssalongen för att göra erfaren mästare. I själva verket om du detta förfarande kommer att göras på egen hand, kommer du att kunna naglarna bara för att såra. Och sedan kommer ett par månader med förhoppningen att titta på dem och vänta för dem att växa ut igen.

Grinding and polishing of the nails

Verktyg för polering av naglar

Om du har den kompetens som krävs, du kan gör nagellack med dig själv. För detta behöver du nagelfil för att polska och andra verktyg. Om du inte har ett, kan du utföra den här proceduren.

• Nagelfilar har olika grad av styvhet. Vanligtvis de är numrerade och det kommer att hjälpa dig att använda dem i ordning. Tillverkade spik-filer kan användas på olika sätt: de kan vara bilaterala, platta eller tredimensionella, med fyra ansikten. Dessutom, olika filer kan och egenskaperna hos det material som de är tillverkade. Det är bäst att köpa professionell nagelfil som används på salonger. Eftersom dessa nagelfilar beror på skicket på dina naglar.

• BAF. Den så kallade tetraedriska block med olika grad av ojämnhet. Han bör också vara numrerade alla riktningar, så att du kontinuerligt finslipa dina naglar.

• Pasta. Polering kan också göras med pasta. Medan polerpasta innehåller slipande partiklar, komplex av vitaminer och mineraler för att stärka dina naglar.

Grinding and polishing of the nails

I skönhetssalonger som också använder många olika jiggar och verktyg för säker och effektiv polering. Det sågar av olika hårdhet, maskin polering av naglar, dubbelhäftande kuddar, scrubs och tandkräm med läkemedel komponenter.

I vissa fall polering kan göras med en enkel ansökan på nageln för en minut en speciell kräm utan ytterligare åtgärder. I vissa fall, polering av naglar kan du använda en polermaskin.

Som terapeutiska och näringsmässiga komponenter som kan användas för olja tea tree, eucalyptus olja och jojoba olja eller avokado, kamfer eller extrakt av ingefära. Salong behandling spik polering tar vanligtvis från tio minuter till en timme. Detta beror på tillståndet av naglar och de medel som kommer att användas i detta förfarande. Med maskin polering kommer att ske mycket snabbare.

Grinding and polishing of the nails

Förfarandet för polering av naglar

Detta förfarande omfattar flera steg:

• Det första steget är förberedande. Du bör ta bort nagellack som har gjorts tidigare, och klippa nageln till önskad längd. Efter att du ska ånga naglar och för att berika dem med mineraler. Detta görs bäst med hjälp av bad med citron och havssalt. Det kan också vara ett badkar av Apple cider ättika och uppvärmd vegetabilisk olja. I magasinet bör sänkas fingertopparna för tio till femton minuter. Sedan naglarna bör rengöras med en torr trasa. Kan också använda den i badet med varmt vatten efter utspädning citron eller apelsin juice och jod. Dessutom kan du använda andra föreningar, till exempel jod-jod-salt eller olja. Och jod är att använda iodized salt. Oftast i detta skede nagelbanden och ta bort eller anpassa sin kant med pincett eller trycka på den.

• Det andra steget. Ofta innan polering av naglar, att försiktigt slipa dem. Motion mild nötning med en nagelfil mot tillväxten av nageln för att lyfta keratin skalor och rengör ytan på naglarna och ta bort ojämnheter och gulfärgning. När den primära polering av naglar kan du gottgöra keratin flingor, och ta bort den resulterande fältet av spik polering micro-repor och stötar. Den primära polering, i motsats till slipning måste ske i riktning mot tillväxten av nageln. Detta bör ske med fast-filer.

Grinding and polishing of the nails

• Det tredje steget är att polera med en mjuk nagelfil, som också behov av att behandla hela ytan på nageln.

• Det sista steget handlar om att tillämpningen av vitamin oljor och krämer, naglar som måste matas och blir slät och glänsande. Även behoven av att förbättra strukturen av naglar och öka tillväxten. För polering bör du använda naturliga oljor, som i sig innehåller mineraler och vitaminer.

Mycket viktig teknik för att följa detta förfarande. Spik-fil måste gå försiktigt, inte att trycka mycket på nageln. Rörelsen bör vara från mitten av nageln sidor, alltid i samma riktning. Det är inte nödvändigt att flytta nagelfil och tillbaka. Först, du måste behandla ena sidan av nageln, och sedan en annan.

Grinding and polishing of the nails

Polering vax

Som för bräckliga och sköra naglar är kontraindicerat polering nagelfil, mer användbara, kan poleras med vax klistra in. I skönhetssalonger detta förfarande är mycket populära. När en vax Polish på naglarna kommer att hålla fukt, förutom spiken kommer att mätta inom ett vax användbara delar.

Denna typ av polering görs med en speciell nagelfil med en gummerad beläggning. Vaxet på nageln för att tillämpa och lite masseras in i nagelbanden. Då nagellack nagelfil med gummerad beläggning tills dess, tills nageln med yta som inte kommer att vara jämn och slät.

Den sista etappen av polering kommer att tillämpas på nageln och nagelbanden närande olja. Skönhetsindustrin har skapat ett stort antal polering kompositioner, till exempel, biovasc DNC, som förutom vax innehåller silikon, paraffin, ricinolja, Sibirisk ginseng extrakt och vit lera. Denna kombination kommer att hjälpa dig att fylla i ojämnheter och sprickor på naglar och ge näring åt dem med nyttiga ämnen. Det här verktyget är mycket effektivt använt.

Grinding and polishing of the nails

Slipning av naglar

Putsning gör naglar slät och glänsande, men samma effektivt förfarande är att polera.

Dessa förfaranden skiljer sig i att slipning är mycket starkare effekt på nageln, därför kan det inte oftare än en gång i halvåret för att naglarna inte blir mer tunn och skör. Och för dem som har problem med naglarna, från detta förfarande är det bättre att inte vägra.

När den polska är nästan helt bort det översta lagret av nageln, så för dem som har försvagat naglar, för att göra denna procedur endast om medicinsk nödvändighet, till exempel, för att bli av med svampen. Stuga slipning utförs med hjälp av en speciell apparat. Därför, för att göra slipning bättre det var i kabinen eftersom master det kan hjälpa dig att utöva fullständiga sortiment av rutiner för behandling och återuppbyggnad naglar.

Polerade naglar kan ge dem ett hälsosamt utseende och Glans. Efter detta förfarande, dina naglar blir smidig, så kommer de att stanna längre lack och behöver inte basera utjämning bas. Men polering fortfarande inte värt att göra mer än en gång i månaden, bättre att göra det som behövs, om naglar har längsgående eller tvärgående strimmor eller efter användning av dålig kvalitet nagellack de bildade pigmentering.

Grinding and polishing of the nails

Tema av Anders Norén