mode

Snygga mens jackor — lära sig att bära på rätt sätt. Guide till stil

Så slutade vinter med mörka, kalla dagar när toppen favorit kläder för män varma jackor, kappor och jackor. Med uppkomsten av varma årstiden naken och försöker se snygg inte bara kvinnor utan även män! Och vad kunde vara mer elegant än kostymer eller helt enkelt fashionabla män och ungdomar jackor, ange tonen för bilden.

Tror du att jackan är definitivt en klassisk passform och mörka färger? Undrar, moderna mode erbjuder olika varianter av denna bekant aldrig ur mode objekt för den manliga garderoben. Komplettera sin vita skjorta, slips, byxor eller jeans och vara redo den väg, där du kommer att känna dig bekväm och naturlig.

Stylish mens blazers — learn to wear correctly. Guide to style

Vad är mäns jackor

Snygga mens jackor är fortfarande relevant, och vid någon tid av året. Beroende på säsong och stil varierar tyger, texturer och färger. Tyget är mest viktig indikation på vilken stil som hör till jackan:

  Classic. Försedd jacka i mjuk och behaglig att ta i, måttligt fin ull med tillägg av silke. För att spara pengar och köpa denna sak av polyester inte värt det, eftersom att sitta som ull, kommer det inte. Och bekväm i att det känns inte kommer att fungera. Som för färg, är det ofta en signal eller ränder. På den klassiska jacka också har inga ventiler, vilket gör det strikta, till skillnad från sport. Sport. Det kan vara bomull, linne, tweed, manchester. Allt material var tillräckligt tjock. När det gäller färger möjliga alternativ för pläd, houndstooth, birds eye, och naturligtvis, som vanligt. Den friare stil jacka, fler val av färger och mönster på tyget, till exempel, kan du hitta brunt sport jacka med fickor. Andra specifika detaljer — in armbågen, metall knappar och ventiler.

Hur att bära en jacka

Att välja en fashionabla jackor för män, måste du överväga stilar. Senaste modetrenderna diktera reglerna:

  Manschetter av en skjorta bör kika ut från under jackans ärm;bredden av krage för en jacka, är inte mer än 7 cm, förekomsten av spåren på baksidan definitivt en idealisk antal knappar — två, så det kan bli tre;du behöver zip upp allt utom den sista.

Särskild uppmärksamhet när man köper en jacka behöver titta inte bara stilen, men också rätt val av storlek. Endast i detta fall det kommer att passa dig som handen i handsken, inte som en säck bubblande rygg och ärmar. Inte alltför vacker syn, håller med. Eftersom noggrant prova på olika modeller tills du känner att detta är ditt hem. Du har att göra jackan känns som om de var födda i den.

Män mode jackor kan vara gjorda i olika stilar och riktningar. Glöm inte vilken stil är din, som redan har blivit en favorit jacka. Utrustad klassiska behöver bära komplett med samma stil byxor. Men sport ger stora möjligheter till kombination med olika kläder, och många platser där du kan gå på den. Den här jackan ska definitivt vara i garderoben av män, älska en avslappnad stil (casual) kläder. Särskilt om arbetet inte är alltför strikt klädkod.

Foto klassisk elegant mönster:

Stylish mens blazers — learn to wear correctly. Guide to style Stylish mens blazers — learn to wear correctly. Guide to style Stylish mens blazers — learn to wear correctly. Guide to style

Vad man ska ha med en sport päls:

  • Med jeans, bäst av allt, gratis tårar och hål (såvida du inte har orealistiska ultra snygg jacka och du kommer till en trendig nattklubb, så varför inte);grå

Ull byxor

  : get smart-bilden att sparas i svalt väder, shorts också kan kombineras med den här jackan, i denna bemärkelse är det universella.

Snygga bilder med sport jackor som du kan se på bild:

Tänk på att om du är ägare av en sport Konstitution, är det troligt att du kommer att passa enda breasted snygga jackor med en djup ärmhålet. Män fast bygga bör undvika randiga kostymer. Hög män är det bättre att ge företräde för modeller med ventilerade nertill på jacka med rena linjer, inga trasiga proportioner. Annars kommer du se ut som om du bara tog av sig sin jacka med hans yngre bror, och han är inte i storlek.

Vad att bära under en jacka

Nu måste du bestämma vad som ska Bära jacka. Naturligtvis, i första hand under honom bära tröjor och linnen, välj vilken du behöver beroende på situation och bild. Hela uppsättningen är att kombinera en stil: formella eller informella. Till exempel, under en brun kavaj passar shirt med mjuk krage. Och enligt den traditionella formella klassisk skjorta och slips, plus byxor med pilar.

Förutom tröja under jackan du kan också bära en t-shirt. Men att hitta det du behöver för att noggrant och försiktigt för att inte bli instängd: inte varje skjorta passar även under de mest informella sport jacka. Om du är osäker, ge företräde till vanlig varianter. Och vara noga med att överväga struktur outfit: tröja är bäst bomull eller stickad jacka. Om att bära en slips inga strikta regler, det är en fråga om personlig preferens.

I tillägg till de tröjor och skjortor, även om du kan (och moderiktiga!) ha under kavaj jackor. En sådan mängd av ”botten” är på grund av att det finns en tendens till förenkling, utjämning strama linjer av män klädesplagg. Fotot bara kan se för dig själv den bästa kombinationen, vad man ska ha med olika jackor:

Därför jacka nu gratis bärs utanför kostym, casual Mäns sätt ofta utan honom är otänkbart. Och även om det finns inga strikta krav i form av matchande byxor till jackan, bör man fortfarande komma ihåg den grundläggande regeln om vad som ska bära modell med en bild:

  Tryckt byxor med en enkel topp, jacka mönster plus botten i samma färg.

Stylish mens blazers — learn to wear correctly. Guide to style

Den främsta mode trender

Män mode är inte mindre intressant än kvinnor, det har också sina egna trender som ingår i den nya kollektioner. Se vad designers erbjuder en stark hälften av detta år. De viktigaste Mode-trender:

  Tredelade kostymer, tunikor, smoking (i termer av olika former av jackor);kontrast beklädnad;multi-layered;dubbelknäppt jacka — val av självförtroende, aktiva, kärleksfulla experiment av män, kontrast ränder. Verksamhet jacka med ränder är bra för fashionistas denna säsong;tidlös klassiker, denna gång med närvaron av metalliska trådar i tyg;pastellfärger, det bästa valet för smal och atletisk pojkar och inte bara pojkar, bombplan att inte lämna över sina positioner mer än en säsong. Viktigare är att denna jacka var gjord av ganska tjockt tyg, såsom bomull, då krage kommer att stå, så det borde, jackor, stiliserade skär skjorta eller kavaj. Perfekt för bilden i en avslappnad stil även om varje dag, även att arbeta. I Allmänhet, som de säger, och i fest och i världen, en regnrock eller Mackintosh alltid vara i trenden. Detta är ett bra alternativ för kallt väder, som kan kompletteras gömd inne i en halsduk;jeans, hon är denim — ett unikt material som bara henne inte sy! Här är jackan: som en klassisk tunn och liknande jacka. Och dessa och andra på toppen av popularitet. Modellen snygg denim jackor kan hittas i nästan alla märken av moderiktiga kläder. Förresten, den här jackan kan bäras under en kappa, som skapar en elegant skiktade bilder, naturligtvis, hud och brutal jacka — Hej cyklister;bilder med kontrasterande färger, alla typer av geometriska utskrifter, ränder i olika riktningar och bredder.

Och naturligtvis, bilder av de coolaste bilder med fashionabla jackor av säsongen:

När det gäller färger, den här säsongen designers erbjuder att Bära män jacka inte bara den vanliga basfärger, nämligen svart, blå, brun, grå och mörk grön, men nya färger:

  Pastell;kaffe;rik vin;lila.

Var man kan köpa snygga män jacka

Beroende på din budget kan vi rekommendera följande betrodda online-butiker:

Det högre prissegmentet — cum, Genomsnittlig och låg prissegmentet — Merc, La Redoute, Lamoda, Finn Flare.

Var kommer du ifrån och var man kan: en liten historia

Att säga ”tack” till killar, korsfararna, det är trots allt med sina ljusa sidan i männens garderob i en jacka. Från hans många resor som de gjort många skatter, artefakter och andra intressanta saker, bland vilka det fanns frock-rockar med knäppning. Dem började de aktivt med att bära, vilket gör det till en obligatorisk artikel av kläder för män.

I det sextonde århundradet Royal court helt enkelt inte föreställa mig att någon halvvägs anständigt bollen eller andra evenemang utan att behöva veta att inte alla människor utan undantag är klädd i likhet med den nuvarande jackor: jackor och kaftans, som redan hade golv av olika längder. På sjuttonhundratalet deras längd är i ständig förändring, de verkade slots, bytt tyg, som sydde dem.

Farfars av moderna modeller mode jackor för män — charms och kvällen tailcoat. Varje självrespekt dandy ens kunde tänka på att behöva gå ut i något annat. Men mode, precis som livet i Allmänhet, är en flyktig sak. Och därför jackan har genomgått alla typer av förändringar, anpassa sig till det moderna livet rytm. Och som ett resultat har blivit vad det är idag, med all den rikedom av hans val.

Tema av Anders Norén