skönhet

Trendiga frisörer och frisyrer höst vinter 2019-2020 | Min CMS

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Det bästa frisörer och frisyrer som erbjuds av stylister för hösten-vintern 2019-2020.

När det kommer till hår, många människor är intresserade av en frisyr eftersom frisyr är oftast valt för många år. I utvecklingen finns det alltid en grupp av modeller, anpassade för olika längder. I och med 2014, om den våg av framgång och blev Bir. 2015, stylister har betalat lejonparten av uppmärksamhet av raffinerade nonchalans, så det är värt lite röran slät lockar innan de lämnar huset. Som för frisyrer, en hel del av dem. Valet kan bero på situationen och längden på håret.

Trend Nr 1 — slicked tillbaka

Från tidigare säsonger i år 2019-2020 migrerat styling slicked tillbaka. Det är lätt att känna igen genom att den slicked tillbaka delarna fast med en speciell mousse och tanka för öronen. Skapar en känsla av något fuktigt hår. Frisyr öppnar ansiktet, som kanske inte lämpar sig för varje fashionista. Till exempel, ägare av hög panna rekommenderar att experimentera med andra alternativ. Margaret Howell rekommenderar denna trend för flickor med medellång längd hår och höga kindben. Styling produkten bör vara så stark att håret inte ändra från yttre faktorer. Det bästa beviset på framgången av utvecklingen är det faktum att många kändisar välja exakt slicked tillbaka. Snygg styling prydda huvud Heidi Klum, Jennifer Lawrence, Emma Watson, Rosie Huntington-Whiteley och andra.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 2 – neon trådar

Färgat hår är inte ett tecken på barndom och slarv. Under flera säsonger finns en tendens att färga dina lockar i ljusa nyanser. Kändisar och vanliga människor förändra sina hår i regnbågens alla mönster. Neon kommer att göra att du sticker ut från mängden och dra till sig uppmärksamhet. Men på vintern så luscious lås kommer att hjälpa till att späda ut den omgivande slöhet och ge energi boost. Stylister föreslår att du använder en speciell pulver, eller krita, som är ofarliga och stanna för länge. Några helt täcka huvudet i en onaturlig färg, som Helen Mirren valde en rosa färg, Hilary Duff – turkos, och andra färg smällar, ändar eller enskilda delar. Bland aktiva anhängare neon färger, kan du markera Lily Allen, Kesha, Rita Ora, Lady Gaga, Katy Perry, Kelly Osbourne, etc.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 3, vågigt hår

En av de stora trenderna hösten-vintern vågor. Ljus och enkel håret ser naturligt och något slarvig. Versace stylister erbjuda lite våt i kväll hår och make med tvåskaftsbindning. Morgon design är lös för att göra en snygg frisyr. Märket Diane von Furstenberg råd att använda sig av en likriktare. Med hjälp av it och lack är det möjligt att bygga utsökt kreativ röra. Liknande metoder har skapats frisyrer för mode visar Calvin Klein, Christopher Kane, Alexander Wang. Fashion house Topshop Unika använder skum och fingrar. Avsked kan vara sned eller center, och om så önskas kan det vara borttagna. Vågor bör inte vara symmetriskt och perfekt. Håret bort bakom örat, i en hästsvans eller bara rama in ansiktet. Upproriska bilden skapades, Tom Ford, som kombinerar ljus lockar och sotade ögon. För en romantisk naturlighet också gjorts av Mary Katrantzou och Burberry Prorsum. Att lägga Glans hjälper till att låsa i skimmer. Med hjälp av ljuset ännu mer glitter till håret.

Trend Nr 4: den våta hår

Effekten av vått hår ser bra ut både kort och långt hår. Modeller som visar Erdem klev ut ur duschen för ett par minuter sedan. Med hjälp av speciella verktyg lockarna kan rätas ut, dekonstruera, curl, eller fläta. Vacker klassisk slät fläta. Intressant idé, gemensamt varumärke Simone Rocha. I våta lockar utspridda över axlarna och under hakan vävs samman några trådar. Frisyr ser ganska konstigt, men effektivt.

Trend Nr 5 – androgyny

Smidig och lätt frisyrer passar perfekt in i konceptet affärs-stil. Hår-kammat rakt från sidan eller avsked, titta noga, noga och uppmärksamt. De kan samla in i svansen eller dra i en balk. Häftig alternativ skapat Hunter Original. Nog för att borsta delarna till släta avstickning och symmetrisk med pin-kod på tempel med Bobby pins. Enkel styling gör ögon mer uttrycksfulla. Låg prydlig bunt stod upp Eudon Choi. I den kalla årstiden, hattar och mössor, så högt och avancerade frisyrer är inte särskilt praktiskt. Den androgyna koncept, däremot, skulle vara det perfekta alternativet. JW Anderson råd att göra en stram låg hästsvans, som kombinerar perfekt med huvudbonad.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 6 – Bob

Förra året stafettpinnen fortsätter Bob frisyr. Trots den korta längden, håret har en mängd olika alternativ. Hår kan vara snygg eller rufsa ändarna är ojämn eller jämn, och färg komponent och säga nej. Helt Altuzarra fokuserat på ett smidigt Bir med Central parting. Trevlig och slarvig Kara vände stylister från Balmain.

Trend Nr 7 – kort hår

Pojken skära kommer att glädja fans av kort hår. Du kan också bygga populära pixie. Frisyr lätt att göra slarvig. Nog för att ta lite gel och rufsa delar. Asymmetrisk funktioner och ojämn lugg kommer att lägga till en upprorisk anda. I morgon behöver inte ens göra något med håret, för efter sömn, kommer de att få en snygg röra. Casual mångsidig och perfekt för alla tillfällen. Lite romantik i vägen kommer att lägga ljus vågor, som föreslagits av skaparna från BurberryProrsum. Ultra-kort frisyr har lockat flera modehus: Marc Jacobs, Derek Lam, etc.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 8 – Kolor

På vintern är lika relevant som naturliga nyanser, och alla typer av färgning. Om neon hår som nämns i trend nummer 2. Inte minskade populariteten av Ombre. En smidig övergång med ”bränd” slutar håller den ser fräsch och ser naturlig ut. Naturligt blond är på vågen av framgång. Allt hår var friskt och glänsande. I Mode paletten finns olika nyanser av blond. Till exempel, varumärke Pringle of Scotland rekommenderar användning av en platinum ton. Andra stylister föredrar strawberry blond eller champagne färg. Det är lämpligt att uppdatera din frisyr och få färg. Beige, honung och bruna färger, de ser bra ut. Trenden även brunhårig och brunetter.

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 9 – retro-stil

Inte bara i Kläder dominerar retrostil, men på sina huvuden också. I år 2019-2020, den uppmärksamhet som kommer att locka alla typer av buntar. De kan vara enkla eller komplexa, med vävning, armband och hårband. Flödande hår nog att krypa rakt våg, att röra modebranschen. Vintern kommer att vara populära Babette. Extravagant fleece ger bra volym och det ser ganska fantastiskt. Den frisyr är ganska enkel, men mycket effektiv.

Trend Nr 10 nät

Du behöver inte vara en professionell frisör, varje dag för att skapa en unik frisyr. Nettning alternativ är otaliga. En av de enklaste alternativen för Hösten-vintern är den klassiska flätan. Det är mycket lättare att skapa ett mästerverk av hår, om längden faller under skulderbladen. Men med den genomsnittliga längden som du kan perfekt arbete. Insamlade hår ser snygg och vacker. De stör inte och kan inte klättra i ögonen. Och när de löses upp, som kommer att fortsätta utvecklingen av vågen. Nettning är perfekt för semester. För dekoration använda den ursprungliga diagram och Tillbehör, såsom blommor, pärlor, band och mycket mer. Experimentera med korgar, vattenfall, knop, franska flätor ”fish tail”, etc. Med hjälp av vävar är tre-dimensionell eller snygga frisyrer, rakt eller snett, och ibland runt huvudet.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 11 – Bang

En av de viktiga delarna i en frisyr – smällar. Det är inte för alla, men ibland inte utan den. Förbered dig för en radikal förändring kommer att hjälpa stege. Förkortas framför lås kommer att förändra sättet och hjälpa dig att presentera dig själv på annat sätt. Smällar catchy nog detalj. För det är nödvändigt att se till att hon var staplade och trimmas. De kan välja mellan rakt hår och snett. Nuvarande trasiga modell. Som övervunnit döden eller långa lugg kammade tillbaka erbjudandet av låsanordning. Detta kommer att hjälpa till att öppna ansikte och göra den tillfällig variation. Om så önskas, delarna lätt att applicera kritor, vilket kommer att lägga ett hår av ljusstyrka och epatage.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 12 – genomsnittlig längd

Att välja ett medium längd, ofta ges företräde Kare. Det kan förlängas, på benet, tog examen från hörnet. Närvaron eller frånvaron av smällar också väsentligt påverka den totala utseende. Det enda villkoret Drottningen om. Det är som behövs. Hatten ska inte hänga i denna viktiga volym. Den faktiska ljusvågor och sorglös lockar. Opera stil, inverterad stapling, håret Cleopatra, en naturlig, ojämn volym, Maxi-eller ovala Bob, korsade strängar, klassiker, geometri, retro – allt har en plats.

Trend Nr 13 – strukturella

Alla typer av cascade kvar på vågen av framgång. De är idealiska för olika hårtyper och längder. Flickor med lockigt lås bör se till den frisyr ”Aurora”. Kara ser bättre ut på rakt hår. Glöm inte om den populära stege eller snygg CESSON. Grunge stilen passar perfekt till vintern koncept. Trasiga ändar och försummelse – nyckeln till beundrande blickar. Klev frisörer som är föremål för olika styling och vävning. Håret kan vara ringlad helt eller i lager. Vinkling modeller förlorar mark, men inte förlorade. De kännetecknas av förändringar i längd från olika sidor och smällar för att nå ögonbrynen. Roligt ser differentierad alternativ. Top short cap, kompletteras med långa flätor värd uppmärksamhet i den kalla perioden.

Trend Nr 14 – män ”rutan”

Glöm inte män mode. Många företrädare för starkare könet tittar noga trend trender. Om det inte finns tid för styling och jag vill ha något enkelt, är det bättre att reducera allt till de minsta. Det är en kategori som är nästan helt sastrigal hår, lämna ett par millimeter. Denna frisyr som kallas för ”noll” eller ”igelkott”. Mode inte gå ut haircut ”box”. Det var sliten i 30-talet av förra århundradet. Den klassiska ”låda” som döljer ojämnheter i skallen, och lagrar upp till 10 mm av hår. Om du vill kan du låta dem lugg växa ut och bli en ”kanadensisk”. Det är en riktig hit i och med 2015. Lugg passar perfekt till den sidan eller så kan du skapa kaos på huvudet.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 15 – blir Mr Cool

Frisyrer för medellånga det finns en hel del mer, så mode kan inte komma runt dem. En av de mest populära modellerna av året — Mr Cool. Själva namnet redan talar för sig själv. Nog för att slick ditt hår tillbaka, att komma in i trenden. Mer brutal och djärva utseende kommer att ge styling med mousse eller gel. En liten effekt av ”smutsig” hår i detta fall kommer att spela i händerna. Medellång längd hår är inte för alla, men ägarna av den breda ansikten bör uppmärksamma att detta alternativ. Hår är inställd med rätt garderob kommer att hjälpa dig att omvandla till oigenkännlighet till det bättre.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Trend Nr 16 – Underskred

Ett annat populärt alternativ är att Bjuda frisyr. Det välja fritt, djärvt och självsäkert män. Skillnad från andra modeller är renrakad tempel. En hel del alternativ, så det återstår bara att hitta en lämplig utseende. Det beror på ansiktsform och hår längd. Underskred är populär i flera år, den frisyr har inte avtagit. Det är inte bara unga och snygga killar, men också åstadkommit män. Om det behövs, håret är lätt att ta bort. De kan samlas i en bulle, hästsvans eller kammade i någon riktning.

Trend Nr 17 i långt hår

Inte bara rockers och konstnärer älskar långt hår. En ganska stor kategori av män som är benägna att denna trend. En sådan sänkning kommer att ordentligt ta hand om och använda ytterligare medel. Håret ska vara snyggt och prydlig. Sker kreativa ”röran”. Ägare av långt hår kan skryta med inte bara med håret, men med speciella charm.

Trendy haircuts and hairstyles fall winter 2019-2020 | My CMS

Tema av Anders Norén