mode

Vad att bära under en jacka

What to wear under a jacketTja, vi är mycket nära den punkt, när det är kallt är det omöjligt att ignorera: på gatan minus stabil. En enkel uppsättning skjorta med en jacka kommer inte att spara — kommer att leta efter lösningar för att värma upp, för att inte förlora all elegans. Byt ljus kavaj i tweed? Ett bra alternativ. Bära en skjorta under tröjan? Diskutabelt, men det är möjligt. Dessa åtgärder får dock inte vara tillräcklig, och här är att ta till en populär och effektiv teknik — multilayer kombinationer. Vi diskuterade detta ämne i Allmänhet, som en trend, men nu är fokus på en mer smal fråga: vad att bära under en jacka.

Som ett lager mellan tröja och jacka som du kan använda många objekt av kläder, inte alla av dem kommer att se harmonisk. Låt oss se vad som kommer att berika din set — up och från praktisk och estetisk synvinkel som är tvetydiga, kontroversiella utseende, men som bara kan bli katastrofala.

Den självklara logiska lösningen skulle vara att lägga till en väst, som ser bra ut tillsammans med jacka eller separat. Det kan vara vävda eller stickade, med knappar eller utan dem, kan vara en del av en tredelad kostym eller en separat post.

Vävda button-down vest är dubbelknäppt eller enkel, med eller utan ackanime, detta är ett bra alternativ för smart-casual eller företag stil. Färg och mönster kan matcha kostym (som ser ut strängare), och kan jämföras:

What to wear under a jacket
Ull stickad väst kommer inte bara att skydda mot kyla, men också vackert komplement till oparade jacka. Observera att om det inte är en tredelad kostym, det är fördelaktigt kommer att titta in, där den observerade skillnad mellan jacka och inre lager:

What to wear under a jacket
I följande exempel kommer vi att se att denna regel fungerar bra, och alla intressanta uppsättningar av tröja, väst eller kofta väl stå ut mot den bakgrunden, så att den ser ”fånga”, för att därmed skapa visuell komfort. Dessutom kontrast inte bara kan uppnås genom färg eller mönster, men också en blandning av texturer av tyg.

Välj en stickad väst med-knappen eller-utan — dig här och andra alternativ för lika och underbara på sitt eget sätt.

På tal om västar som ett extra lager, är det värt att nämna fjäder. Självklart ska de vara tillräckligt tunn för att enkelt passa under en jacka. Här är ett exempel från det Japanska företaget Uniqlo:

What to wear under a jacket
Som ni kan se, det är helt acceptabelt även för en kostym, men du måste förstå att det fortfarande är en lösning för att inte frysa på vägen från hemmet till arbetet på kontoret gillar den här västen bättre.

I allmänhet är det praktiskt om ytterligare skikt kan snabbt bort i rummet och plagg med knappar i den bemärkelsen, naturligtvis, har fördel. Så nästa punkt som är värd att nämna är Koftan. Om vi talar om personliga preferenser, sedan i kallt väder min favorit setet består av jacka, tröja och ull kofta — varma, bekväma, beprövade traditionella kombination. Rummet kan antingen ta bort den jacka eller kofta — och i detta och i andra fall, utseende är på topp. För en strikt business stil detta kit kommer inte att passa, men i de flesta andra situationer skulle vara lämpligt.

Återigen jag kommer att nämna kontrasten. Titta på fotot: koftor är alltid olika färg på jackan, och ofta i den ljusa sidan.

What to wear under a jacket
Den nedersta knappen på sin cardigan, är det önskvärt att knäppa upp den översta är valfritt. Åh, och glöm inte att räta manschetter av hans skjorta.

Vad kan du bära under jackan? Tunt eller lite tjockare Tröja med rund, V-hals och en hög hals. Detta alternativ har den nackdelen att man måste skjuta genom huvudet, men annars mycket bra och med due diligence du kan skapa en både snygg och mysig set.

V-neck är anmärkningsvärt eftersom det ser bra slips. Runt att bära en slips, alltför, utom att de flesta av det kommer att förbli dolda — i själva verket endast den node kommer att avslöjas för att visa, vilket är något lägre värdighet som vi älskar denna mens tillbehör. Men i alla fall, förekomsten av slipsen kommer inte att vara överflödig, om du söker en snygg smart-casual look.

I exemplen nedan, vänster, V-neck, rätt runda. På skyltdockor, kan du ofta hitta detta sätt en liten rätas slips. Detta, naturligtvis, vacker, men i livet du bär en slips till mig, det är svårt att se hur sträckte tröja.

What to wear under a jacket
Utan slips under en jacka kan bäras både och, det är inga problem:

What to wear under a jacket
På tal om skiktning, inte överflödigt att nämna Om den korrekta sekvensen av alla komponenter. Den mest harmoniska ligger med en stigande tjockleken på varje lager: det är mellanliggande skikt i form av en tröja eller kofta bör vara tunnare än den övre tjock tröja fast i en fläta, till exempel, under en tunn jacka av ull garn som ser tafatt och konstigt.

Tja, den storlek du bör välja rätt en, uppenbarligen. Och en skjorta, en tröja och en jacka skulle sitta tydligt på den figur som inte skapa masculatory.

En annan typ av tröjor, som det skulle vara lämpligt att bära med jacka, Tröja med hög hals (turtle neck). Det kan vara så tunn polotröja och tajt sammansvetsad. I alla fall, du kan bära dem utan tröja, men nyligen det har varit en märklig trend — en tröja att bära en skjorta och krage rätas ut.

Traditionella versionen:

What to wear under a jacket
Extravaganta:

What to wear under a jacket
Av speciellt intresse är den Tröja. Det är typ av en bomull tröja med en karakteristisk mål lederna (området) under kragen. På grund av det faktum att tröjan ser sportig, i kombination med jackan ger upphov till icke-klassisk, lite ovanlig men intressant att se. För närvarande tröjor tillverkas i ett stort antal varianter och utföranden, så att det finns utrymme för att skapa en elegant, minnesvärda kombinationer. Här är ett exempel på kombination med manchester färg:

What to wear under a jacket
Nu några ord om den kontroversiella val.
En jacka med en hoodie (en hoodie). Jag är inte emot att blanda stilar, men i det här fallet, två bitar av kläder är mycket olika i stil, så att deras kvarter är tveksamt:

What to wear under a jacket
Kavaj och tröja med sjalkrage. Massiv bred krage inte skapa ens en antydan till en harmonisk närmande med snygg kavajslag. En sak är uppenbart obehövligt eller en jacka eller en tröja:

What to wear under a jacket
Jacka och tröja med dragkedja polokrage. Knappar och dragkedja i Allmänhet, saker är knappast förenliga, och i detta fall skillnaden är också ganska stora, så en bra av det brittiska Samväldet, särskilt i närvaro av slipsen inte fungerar:

What to wear under a jacket
Om du absolut insisterar hög krage med dragkedja, välj modell-knappen. Inte perfekt, men mycket bättre. Med en kavaj, skjorta och jeans är inte så illa:

What to wear under a jacket
Mycket, mycket kontroversiella alternativet, men kanske är detta för någon attraktiv jeansjacka. Det är ett tydligt avsteg från traditionen, skulle man kunna säga, en avsiktlig provokation, som i följande exempel, på grund av att en dubbelknäppt kavaj, många gånger förstärkt provokation. Här är det uppenbart att man vet allt, förstår allt, men är avsiktligt chockerande. Fortfarande, jag upprepar, en uppsättning av kontroversiella och tvetydiga, och därför har det i vår ”no-no” – listan.

What to wear under a jacket
Så detta var analys av framgångsrika och inte kombineras med en jacka för den kalla årstiden. Vill bo elegant, oavsett omständigheterna. God lycka till och njuta av allt det nya året problemfri!

Tema av Anders Norén