mode

Vad baddräkt för att välja att ge figur smal? |

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Inte mycket tid kvar innan den varma sommaren, när alla delar av kroppen är maximalt öppen från den outhärdliga värmen och lust att bada. Och för resten av havet är att förvärva en Trendig ny baddräkt.

Men, om det för vissa tillvägagångssätt för att sommaren är ett sätt att visa upp tappade pund eller bara för att visa upp en perfekt figur, för andra – detta är en annan orsak till frustration och skam, samt för kontinuerlig ström av tankar om hur man kan dölja figur brister från andra på stranden?

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

Välj en baddräkt för plus size kvinnor (Plus Size)

Trots öppenheten på alla badkläder designers för närvarande har designat och väcks till liv modeller som passar perfekt rättvisare kön med en kurvig (plus size), eftersom den perfekta baddräkten vill ha allt. Det bör noteras att för att göra ett första urval kommer det att vara svårt, men i slutändan kommer du att förstå vad som verkligen modeller förtjänar din uppmärksamhet.

När du väljer rätt baddräkt bör uppmärksamma det faktum att man vill dölja den verkliga kvinnan. För varje problemområde det är en variant av den bikini som kommer inte bara hjälpa till att ta bort nackdel från nyfikna ögon, men också för att betona värdighet sant valt baddräkt.

Man bör komma ihåg och beakta de viktigaste tendenserna i den aktuella säsongen. Vad är på modet?

    komplexa urringning bandeau; — flätad detalj, volanger; retro modell trosor med hög midja, olika utskrifter, ljusa blommiga, Orientaliska mönster; — den perfekta sommaren klassiker.

De bästa modellerna av baddräkter för kurviga former

1. Bikini

Om du verkligen ut som en bikini, du behöver inte kategoriskt avvisa dessa modeller i den felaktiga tron att denna typ av baddräkt kommer att avslöja alla brister. Fashion bikini med hög retro bottnar kommer att dölja svällande mage och bristfälliga, men attraktiv bröstet området kommer att förbli öppna. Att bikini ser perfekt bara på siffran 90 x 60 x 90 är bara en myt.

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

2. En bit baddräkt

Utan tvekan, rena badkläder som helt kan stänga eventuella problemområden. Men vi bör inte hålla anser att på grund av alltför stängt stil förlorat en touch av sensualitet och sexualitet. Dessutom är det möjligt att välja en modell med ett stort snitt på hans bröst. Förresten, ge inte upp på ljusa sommarfärger – de ser bra ut, är inte sämre än de Klassiska svart färg och perfekt dölja brister i figuren.

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

3. Visuella effekter

Om du inte kan hitta rätt modell, kan du hänvisa till extra användning av färg som ger figuren en visuell harmoni. Det mest slående exemplet på detta kan vara en baddräkt med en mörk laterala ränder längs kroppen och därmed drar i siluett. Dessutom baddräkt, som har ett svart band som korsar midjan hjälper till att ge den bild uppkomsten av ett timglas och rätten till att tilldela proportioner.

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

4. Tankini

Dina annonser kommer att läggas här med

Nu! Plugin för AdSense.

Vänligen gå till plugin admin sidan för att klistra in annonskoden.

Denna baddräkt är perfekt för kvinnor som vill ha bästa för att dölja magen. Modellen representerar smälter i kombination med en t-shirt. Det ser mycket imponerande, men inte alla har möjlighet att känna sig bekväm i sådana extraordinära saker.

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

5. Randig baddräkt

Modeller med stripe-skriv ut visuellt kommer att ge en bild av harmoni, och det spelar ingen roll hur det är mönster. Tjejer i alla storlekar, de ser vackra. Särskilt fördelaktigt ser svart-och-vita ränder. Detta är en klassiker som aldrig blir gammal och är lämpliga som helst, även på stranden.

Som vi kan se, enkelheten i marin stil som gör det möjligt att kombinera i en baddräkt modell annorlunda arrangemang av remsorna och, om så önskas, vilken färg som helst. Stripe är en favorit teknik av designers, och gör det möjligt att rätta till eventuella figur och skapa önskad optisk illusion.

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

6. Breda remmar

Ägarna av typen shape ”päron” är perfekt baddräkt modell med breda axelband. De kommer att hjälpa till att balansera breda höfter med smala axlar och framhäva bröst och visuellt lägga till volym.

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

7. ”Korrigerande badbyxor”

Vissa tillverkare av badkläder som är speciellt gjort dem så nära att korrigerande underkläder. Dessa modeller är starkare, vältränad kropp och lägga till en harmoni, även omfatta de särskilda insatser och urbening i bh.

Det är värt att notera att med en kurvig form och en del figur brister, ska du inte försöka att dölja sin urval av de mest bantning badkläder, såvida det inte är korrigerande. Modell storlek eller flera storlekar mindre än den faktiska, tvärtom kommer att ge extra volym, och kommer att avslöja alla de nackdelar av figuren.

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

Om ovanstående alternativ är inte lämplig, bör du bara uppmärksam på andra, och kanske även de mest ovanliga modeller badkläder: en klänning med flätade detaljer på sport modeller med shorts som kommer att distrahera uppmärksamheten från en ofullkomlig något som formar sig.

What swimsuit to choose to give the figure slim? |

Tema av Anders Norén